Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Este ȘTIREA MOMENTULUI în România. Mihai Tudose vrea demisia lui Carmen Dan, nu a şefului Poliţiei Române

in Politic de

Întâlnire crucială, miercuri dimineaţă, la Palatul Victoriei! Premierul Mihai Tudose se întâlneşte cu şeful Poliţiei Române, Bogdan Despescu, cel căruia ministrul de Interne, Carmen Dan, i-a înaintat cerere de demitere.

Premierul Mihai Tudose, cel care trebuie să semneze demiterea, a amânat marţi luarea unei decizii, pe care cel mai probabil o va anunţa în urma întâlnirii cu acesta de joi.

Surse politice susţin că premierul nu ar dori demiterea şefului Poliţiei Române, ci plecarea din guvern a ministrului de Interne, pe care o consideră vinovată de scandal, dar Carmen Dan ar refuza să demisioneze, iar în conferinţa de marţi a anunţat doar că a cerut înlocuirea lui Bogdan Despescu.

Acest scandal în interiorul Ministerului de Interne a pornit după ce s-a descoperit că pedofilul pe care autorităţile l-au căutat timp de 3 zile era chiar agent de poliţei la Brigada Rutieră, iar acest nu era la primul incident ci avea numeroase antecedente pe care poliţia nu le-a descoperit.

Drept urmare, Poliţia Română a anunţat demiterea celui care i-a fost şef direct la Rutieră poliţistului pedofil, pentru ca mai târziu Carmen Dan să iasă public să anunţe că a propus înlocuirea şefului Poliţiei Române şi că a cerut ca doi alţi şefi din poliţie să facă „pasul înapoi”.

Ultimile din

Mergi la SUS