Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Imagini inedite in parcarea unui restaurant din Lugoj. Un primar pesedist a ajuns cu elicopterul pentru a lua pranzul

in ExtraNews/Politic de

La orele pranzului, un aparat de zbor a aterizat in parcarea restaurantului de lux aflat la marginea orasului. Atat personalul care era de serviciu, clientii, dar si unii soferi aflati in trafic au fost surprinsi de aparitia inedita, astfel ca momentul a atras toate privirile. Nu mica le-a fost mirarea oamenilor cand au vazut ca din elicopter se da jos primarul din Barna, Dumitru Pecora. Insotit de o doamna bruneta, primarul impreuna cu alte persoane au luat loc la o masa din incinta restaurantului si au servit pranzul.

In timp ce Pecora se infrupta, mai multi entuziasti ai aparatelor de zbor faceau poze cu elicopterul asezat pe locul unde de obicei sunt parcate masinile oamenilor care vin la restaurant. Dupa aproape o ora, intalnirea s-a incheiat, aparatul decoland fara edil, acesta plecand cu un autoturism.

Mai multe surse au confirmat pentru Lugoj Info.ro ca la Barna s-a aflat azi un om de afaceri din Arad care detine o companie ce desfasoara activitati in domeniul constructiilor de drumuri, poduri, constructii civile, instalatii electrice, instalatii sanitare, alimentare cu apa, canalizare, executii linii tramvai, statii de tratare a apelor uzate, întretinere drumuri si deszapeziri. Ovidiu Palcu, caci despre el este vorba, s-a plimbat cu elicopterul si deasupra comunei Barna, localnicii fiind incantati ca au avut ocazia sa se pozeze cu aparatul de zbor care a aterizat in localitate.

Contactat de Lugoj Info.ro, Dumitru Pecora a negat ca ar fi fost la Lugoj cu elicopterul si ar fi negat ca ar fi avut o intalnire la restaurantul de lux, iritat de intrebari a inchis telefonul. Pecora e unul dintre cei mai vechi primari din zona Lugojului, atat el, cat si fiul lui fiind de mai multe ori subiecte de presa. Anul trecut fiul edilului a fost condamnat la opt luni de inchisoare sub supraveghere si munca neremunerata la primaria condusa de taica-sau dupa ce a fost prins baut la volan.

Ultimile din

Mergi la SUS