Este pur și simplu o minune! Angela Shymanski, miracolul care a făcut înconjurul lumii

in Curiozitati de

Atunci când depășim o tragedie ne dăm seama cât de mare e puterea și dragostea lui Dumnezeu. Cazul Angela Shymanski e despre așa ceva. Drama prin care a trecut familia Shymanski a făcut înconjurul lumii.

Lexi, micuța eroină

Angela conducea mașina în călătoria ei pe un drum montan. În autovehicul se aflau cei doi copii, Lexi, de 5 ani, și Peter, de doar 3 luni. În ultimii kilometri parcurși, femeia începuse să obosească pentru că în timp ce conducea trebuia să aibă grijă și de bebeluș.

Oboseala a pus stăpânire pe șoferiță, iar pleoapele ei au devenit greoaie și, pentru o clipă, a adormit. Acela a fost momentul în care a început tragedia.

Femeia a pierdut controlul mașinii și a ajuns într-o prăpastie abruptă. În timpul căderii, fetița a închis ochii, iar când i-a deschis a văzut cum mașina atârna deasupra prăpastiei. Pe scaunul pentru bebeluși Peter plângea fără încetare, iar mămica era în stare de inconștiență. Lexi s-a ales doar cu câteva răni minore. A mers la marginea drumului, cu frățiorul ei în brațe și a fluturat brațele disperată în speranța că cineva îi va putea salva familia.

Un șofer a oprit mașina și a chemat salvatorii. Salvamontiștii au coborât pe funii. Mama suferise un traumatism al coloanei vertebrale, iar micuțul avea hemoragie internă.

Dacă Lexi nu făcea semne disperate, frățiorul și mămica ei nu mai erau în viață. Dumnezeu a fost de partea acestei familii și, în cele din urmă, s-au însănătoșit.

„Este pur și simplu o minune! Nu-mi vine să cred că micuța Lexi a reușit să ne salveze. Sunt mândră de fetița mea și mereu îmi voi aminti de fapta ei remarcabilă”, a declarat Angela Shymanski după ce s-a recuperat, scrie princegeorgecitizen.com.

https://www.youtube.com/watch?v=DIah4Xd6U0I