Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Este deja LEGE! Tinerii sub 21 de ani nu mai au voie să cumpere ţigări

in ExtraNews de
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Statele Unite au interzis vânzarea produselor care conţin tutun persoanelor sub 21 de ani, începând de săptămâna.

FDA (Administraţia Federală pentru Alimente şi Medicamente) a anunţat vineri că legea este în vigoare, după ce preşedintele Donald Trump a semnat-o la începutul săptămânii.

Legea interzice vânzarea de ţigări, trabucuri, ţigări electronice sau alte produse din tutun persoanelor sub 21 de ani. Măsura a fost susţinută atât de republicani, cât şi democraţi.

Deja în mai multe state americane – Arkansas, California, Connecticut, Delaware, Hawaii, Illinois, Maine, Maryland, Massachusetts, New Jersey, New York, Ohio, Oregon, Pennsylvania, Texas, Utah, Vermont, Virginia şi Washington – vânzarea acestor produse persoanelor sub 21 de ani este interzisă. Măsura se va aplica însă acum pe tot teritoriul Statelor Unite.


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Având în vedere perioada critică prin care trecem cu toții, atât sanitară cât și psihologică, dar mai ales pentru că există o avalanșă de titluri alarmiste și foarte multe fake news-uri, informațiile legate de criza provocată de coronavirus sunt prezentate în fluxul nostru doar din surse oficiale sau după ce au fost documentate și atent verificate. De asemenea, siteul ExtraNews.ro este partener al uneia dintre cele mai mari agentii de presa din Romania, News.ro . Ne puteți contacta aici.


Loading...

Ultimile din

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS