Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Eroul de la Mangalia a fost condus pe ultimul drum. Lacrimi si durere la capataiul celui care si-a sacrificat viata pentru ca o mama si fiica ei sa traiasca

in ExtraNews de

Adrian Ciureanu, tanarul de 30 de ani din Arges, care si-a pierdut viata marti, 8 august, la Mangalia, dupa ce a salvat de la inec o femeie si un copil,a fost condus pe ultimul drum. Slujba de inmormantare a avut loc in comuna sa natala, Musatesti.

Tragedia lui Adrian capata alta amploare afland, astazi, de la familie si de prietenul lui din copilarie ca barbatul erou nu prea stia deloc sa inoate, dar totusi s-a aruncat in valuri sa salveze femeia si copilul.

“Nu, nu stia sa inoate, dar el s-a dus cand a vazut fetita aia si cu maica-sa si a zis sa le salveze!  L-a luat repede apa, repede l-a luat!”, povesteste matusa lui Adrian

.Prietenul lui Adrian din copilarie ii intareste spusele: “Nu stia prea bine sa inoate. El a sarit cu gandul sa salveze femeia aceaa, dar nu stia. Si totusi a sarit! V-am zis, era un baiat foarte bun. Altcineva n-ar fi sarit in locul lui, ar fi lasat salvamarii sa-si faca treaba. ”, povesteste baiatul pentru sursata.ro.

Tragedia s-a petrecut pe plaja Laguna din Mangalia, unde Adrian Ciureanu se afla la plaja impreuna cu sotia, o verisoara si cu nepotii acesteia din urma. Tanarul a observat ca o femeie si copilul ei, care intrasera in apa desi salvamarii arborasera steagul rosu care interzice scaldatul, se afla in dificultate si nu reusesc sa se intoarca la mal, fiind acoperiti de valurile mari.

Desi nu stia sa inoate prea bine, Adrian s-a aruncat in apa si a reusit sa le scoata pe femeia si pe fetita acesteia din valurile puternice, ducandu-le spre mal, de unde au fost preluate de salvamari.

Salvatorul nu a mai reusit insa sa ajunga la mal. Adrian a fost inghitit de valurile de peste doi metri inaltime. Trupul neinsufletit al tanarului a fost adus de valuri la mal abia in dimineata urmatoare.

Sursa foto: sursata.ro

Ultimile din

Mergi la SUS