Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Dumitru Buzatu, liderul PSD, cel care i-a numit „ragalii” si „imbecili” pe protestatari anunta contra-proteste: „Raspundem cu dinte pentru dinte”

in Politic de

Organizatia Judeteana Vaslui a PSD va organiza, miercuri, in Piata Civica din Vaslui, o manifestatie de sustinere a actualului guvern, actiune care ar putea fi extinsa ulterior in toate orasele si comunele.

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, cel care afirma despre protestatari ca sunt niste „ragalii“ si „imbecili“, anunta va raspunde protestelor organizate in ultimele zile in intreaga tara cu „dinte pentru dinte“, organizand in Vaslui manifestatii pentru sustinerea Guvernului Grindeanu

Social-democratii vasluieni au decis, in urma actiunilor de protest din intreaga tara din ultimele zile, sa declanseze o serie de manifestatii de sustinere a actualului guvern. Intr-o prima faza, conducerea PSD Vaslui va organiza, luni, o debatere publica, in sala de spectacole a Casei de Cultura ”C. Tanase” Vaslui, pe tema ”respectarii legislatiei statului de drept si a rezultatului alegerilor”.

La actiune sunt asteptati, pe langa membrii de partid, si reprezentanti ai societatii civile si persoanalitati locale. Doua zile mai tarziu, pesedistii vasluieni vor desfasura o manifestatie in Piata Civica a municipiului resedinta pentru a vedea daca ”oamenii isi mentin aprobarea pentru programul PSD si aliatii care au constituit majoritatea parlamentara”.
”Vasluienii au votat masiv pentru un anumit program, iar noi dorim ca acesta sa fie pus in aplicare. Nu dorim sa ne confruntam cu nimeni, ci doar sa fie respectat votul alegatorilor de la scrutinul din 11 decembrie. Fara sa selectam pe cei care au votat PSD sau ALDE, dorim sa stim daca oamenii isi mentin aprobarea pentru programul PSD si al aliatilor care au constituit majoritatea parlamentara. As vrea ca vasluienii sa-si exprime suportul pentru programul politic al guvernului sau pentru manifestarile care depasesc acest cadru legal. Nu suntem dispusi sa acceptam manipularea. Vom raspunde cu ”dinte pentru dinte””, a declarat, duminica, pentru News.ro presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu.

Liderul social-democratilor vasluieni nu a putut face o estimare a numarului de participanti la manifestatia de miercuri. Insa, daca actiunea va avea o participare semnificativa, atunci seria manifestatiilor va fi extinsa, potrivit lui Buzatu, in toate unitatile administrativ-teritoriale din judet. Aproximativ 150 de persoane au protestat, duminica seara, in municipiul Vaslui la adresa actualului Guvern si Partidului Social Democrat. Manifestantii au pornit pe jos, intr-un mars autorizat de primarie, pe principalele artere din oras.

Sursa: stirileprotv.ro

Ultimile din

Mergi la SUS