Dragnea a fost diagnosticat cu dublă hernie de disc, însă ar fi refuzat să se opereze

in ExtraNews de

Liderul social-democraților, Liviu Dragnea, rămâne internat în spital până vineri. Apropiații președintelui PSD susțin că medicii l-au diagnosticat cu dublă hernie de disc și i-au recomandat să se opereze.

Cu toate acestea, Dragnea ar fi refuzat intervenția chirurgicală, astfel că medicii îi aplică un tratament până la finalul săptămânii.

Liderul social-democraților s-ar află într-o clinică privată din Capitală, iar alături de el se află și iubita sa, Irina Tănase.

De altfel, Dragnea și-a delegat atribuțiile de șef al Camerei Deputaților pentru toată săptămâna, iar, duminică, toți șefii de organizație au fost anunțați că trebuie să vină la București pentru a lua act și pentru a vota lista candidaților la europarlamentare.

Luni, Liviu Dragnea a fost aşteptat până la prânz de judecătorii instanţei supreme, pentru dosarul Bombonica. După ce în prima instanţă a fost condamnat la 3 ani şi jumătate de închisoare cu executare, Dragnea a contestat sentinţa.

Dragnea are răgaz o lună de zile să îşi rezove problemele de sănătate. Pe 15 aprilie este ultimul termen de judecata la care liderul PSD mai poate da declaraţii, pentru că membrii completului de 5 al instanţei supreme vor să termine judecată şi să pronunţe decizia definitivă în acest caz.