Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Draga Olteanu Matei, internată de urgență la spital. Actrița este în stare gravă

in ExtraNews de

Draga Olteanu Matei, 84 de ani, are probleme serioase de sanatate. Actrița este internata la spitalul din Piatra- Neamt, unde a ajuns in cursul zilei de duminica, 29 aprilie, într-o stare deloc bună, informeaza presa locala.

Draga Olteanu Matei a ajuns la spital cu mai multe afecțiuni la ficat, pancreas și fiere, toate pe fondul vârstei destul de înaintate.

Din fericire, se pare că ce a fost mai greu a trecut și actrița va mai rămâne internată cel putin doua zile, starea sa fiind în curs de ameliorare.

Draga Olteanu Matei de mai mulți ani a ales să se stabilească la Piatra- Neamt, unde locuiește la o cunoscută pensiune din oras.

Draga Olteanu Matei, palmares impresionant
Palmaresul său bogat cuprinde: 90 de filme, 50 de piese de teatru şi peste 100 de roluri în televiziune. Seria “Coana Chiriţa”, la care artista a contribuit şi în calitate de scenarist, a propulsat-o în topul preferinţelor publicului.

Un alt rol de referinţă pentru cariera sa a fost “Veta”, soţia lui “Nea Mărin”, interpretat de Amza Pellea, cu care a făcut un cuplu de scenă foarte iubit de public. Cei doi au jucat în filmul artistic “Nea Mărin miliardar”, dar şi în mai multe spectacole televizate.

A mai fost apreciată şi pentru interpretarea din “Gaiţele”, “Hagi Tudose” şi “Domnişoara Nastasia”. Pe scena Teatrului Naţional din Capitală s-a făcut remarcată în “Azilul de noapte” de Maxim Gorki, scrie realitatea.net


Ultimile din

Mergi la SUS