Doamne, zici ca si-a presimtit MOARTEA si a vrut sa isi ceara IERTARE :o Ce i-a transmis Gabrielei Cristea cu putin timp inainte. Citește aici și mărturisirea neașteptată a lui Cristea după moartea fostului

in Monden de

Chiar dacă Marcel Toader și Gabriela Cristea s-au despărțit cu scandal, omul de afaceri avea numai cuvinte de laudă la adresa fostei sale soții, cel puțin în ultima vreme. Marcel Toader a murit pe data de 3 august, după ce a suferit un infarct în timp ce se afla la masă cu avocatul său.

Ce spunea Marcel Toader despre Gabriela Cristea
Marcel Toader și prezentatoarea TV Gabriela Cristea s-au căsătorit în anul 2008, iar iubirea dintre ei a durat cel mai mult dintre toate căsniciile lui Marcel Toader. Afaceristul a stat alături de cea de-a cincea soție timp de 5 ani, dar până la urmă au divorțat.

Motivul ar fi fost faptul că vedeta dorea să facă un copil prin fertilizare. După divorț afacerisul și vedeta de televiziune și-au spălat rufele în public. Gabriela Cristea i-a intentat proces fostului soț și i-a cerut circa 400.000 de euro.

”Îi doresc tot succesul din lume, fericire în familie”
În ultima perioadă, Marcel Toader a revenit la sentimente mai bune, în ceea ce o privește pe Gabriela Cristea. ”Despre Gabriela am avut mereu o părere fantastică! Este una dintre cele mai bune moderatoare de televiziune. Îi doresc tot succesul din lume, fericire în familie, să îmbătrânească lângă soțul ei și să se iubească. Eu nu am resentimente. Fiecare are viața lui și drumul lui”, a spus Marcel Toader.

Marcel Toader a murit sâmbătă, la doar 56 de ani, în urma unui infarct, în timp ce se afla la masă, cu mai mulți prieteni, în curtea avocatului său de la Periș.

În urma unor probleme serioase cu inima, de care afaceristul suferea de ani de zile, a suferit un infarct pe 3 august, iar medicii s-au chinuit aproape 45 de minute să îl resusicteze. La ora 17.02 s-a pronunțat decesul. Unul dintre prietenii săi a spus că Marcel Stătea la masă, cnd de-odată a scăpat telefonul din mână, apoi a căzut cu capul pe masă. Se pare că atunci a murit Marcel Toader.

Sursa: fanatik.roLoading...