Dinca a recunoscut tot, tot! Si-a schimbat declaratia! Numele sotiei lui, implicat in moartea Luizei! Ce s-a intamplat in realitate

in ExtraNews de

O nouă zi în ancheta din cazul crimelor petrecute în Caracal. Gheorghe Dincă a fost adus joi în faţa procurorilor, pentru noi audieri. Deşi anchetatorii nu au transmis o informaţie oficială, Alexandru Cumpănaşu a dezvăluit că avocatul familiei l-a anunţat de faptul că Dincă şi-a schimbat din declaraţii. Ei bine, avem noi detalii privind acest aspect.

Se pare că joi, 5 septembrie, pus faţă în faţă cu procurorii şi avocaţii părţilor, respectiv ai familiilor Melencu şi Măceşanu, Gheorghe Dincă şi-a schimbat o parte din declaraţii. Însă, în continuare, susţine că le-ar fi ucis pe cele două fete pe care le-a răpit.

Potrivit informaţiilor transmise pe surse de Antena3, Gheorghe Dincă a venit cu anumite modificări în special în cazul Luizei Melencu. Inculpatul ar fi susţinut la audierile de joi că nu a ucis-o pe Luiza Melencu în aceeaşi zi în care a răpit-o, ci ar fi ţinut-o timp de mai multe zile în casă, în acea cameră a torturii. Dincă ar susţine că a ucis-o pe Luiza Melencu după ce a aflat că urmează ca soţia lui să se întoarcă în ţară. Astfel, cu câteva zile înainte ca această să revină acasă, în perioada Paştelui, i-ar fi luat viaţa fetei.

Mai mult, după ultimele declaraţii, Gheorghe Dincă ar fi devenit foarte agitat şi ar fi zis că nu înţelege de ce trebuie să răspundă în continuare la întrebări, ţinând cont de faptul că a mărturisit aceste două posibile omoruri.

De asemenea, Dincă ar fi spus că nu este de acord ca avocaţii părţilor să-i adrese întrebări, după ce el răspunde la toate întrebările puse de procurori. În acest caz, Alexandru Cumpănaşu a mărturisit în urmă cu puţin timp că, din cele spuse de avocatul familiei sale, Dincă a fost întrerupt de procurori şi de avocatul său, persoane care l-ar fi dus pe alte piste.

O altă modificare pe care ar fi făcut-o la declaraţii Dincă este că, atunci când a luat-o pe Luiza la ocazie, fata avea părul prins, susţine inculpatul acum. El o identifică altfel şi ar spune că a dus-o acasă, unde ar fi vrut să o ţină mai mult timp, dar a fost nevoit să o ucidă pentru că soţia lui urma să se întoarcă acasă.