Dezvăluiri de ultimă oră! Unde lucra soția criminalul din Caracal cu adevărat în Italia! ”Îi trimitea bani periodic”

in ExtraNews de

Soția lui Gheorghe Dincă a stat până în acest an în Italia și a lucrat la un restaurant din Bari

Informațiile despre criminalul din Caracal și familia acestuia vin pe bandă rulantă în ultima vreme! Recent, presa a prezentat în premieră situația financiară a lui Gheorghe Dincă, de la proprietăți până la banii din bancă, o dovadă clară că bărbatul stă foarte bine din punct de vedere financiar în condițiile în care este doar un mecanic auto, iar casa în care susține că le-ar fi omorât pe Alexandra și Luiza este în paragină.

Potrivit bugetul.ro, el ar avea conturi cu multe zerouri. ”Dincă ar fi vândut mai multe terenuri în oraşul Caracal, pentru care ar fi luat sume frumoase. În 2017, de pildă, ar fi dat un teren de 700 mp, care face parte din aşa-numita „casă a groazei”, unde s-ar fi petrecut faptele respective, și ar fi încasat a luat 22.000 lei”, a specificat publicația respectivă!

Criminalul din Caracal primea bani de la soție. ”Femeia câștiga bine în Bari”
Surse din anchetă au aflat însă că banii lui Gheorghe Dincă proveneau și din altă parte.

Ei bine, conform unor martori, criminalul de la Caracal primea bani de la soție.Femeia îi trimitea până în această primăvară periodic sume între 500-1000 de euro, pe care bărbatul le ridica de la un bancomat din oraș. „Ea a lucrat la un restaurant în Bari, unde câștiga destul de bine, drept dovadă, ani de zile, a putut locui cu copiii acolo, având un trai peste media românilor de acolo. În aprilie însă, a ieșit la pensie și s-a intors în țară. A stat două luni cu Dincă, apoi, a plecat la băiatul său. Cine știe de ce…Poate că avea nepoți de crescut, poate bărbatul ei era violent… Totu-i posibil”, au dezvăluit persoane apropiate.