Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Descoperire incredibilă a armatei americane la 3 km sub ghețurile din Antarctica. Descoperirea a fost ascunsă ani buni opiniei publice internaționale

in Curiozitati de

Armata americană a cenzurat toate știrile referitoare la această descoperire. Au fost totuși scurgeri de informații reprezentate de diverse rapoarte prin care americanii au început, în secret, excavarea locului acestei descoperiri. Președintele Parlamentului Francez spunea că este o structură veche de peste 12.000 de ani.

Sunt ţări europene chiar au protestat faţă de lucrările de excavaţie întreprinse de armata SUA, în Antarctica, deoarece acest teritoriu nelocuit este protejat de orice exploatări făcute de mâna omului.

Nicole Fontaine, fost preşedinte al Parlamentului francez, declara: „Dacă armata americană a construit ceva acolo, ea violează Tratatul international privind Antarctica. Dacă nu, trebuie să vedem despre ce e vorba. Poate fi ceva ce are o vechime de cel puțin 12.000 de ani, ce a fost acoperit de ghețurile Antarcticii. Aceasta ar reprezenta cea mai veche structură artificială de pe planeta noastră.

Pentagonul trebuie să dezvăluie ceea ce ascunde”.

Americanii au transportat în Antarctica o gigantă maşină de sfredelit.

Observatori militari au observat transportul unor dispozitive robotice către Polul Sud şi s-a speculat că Forţele Aeriene Americane au transportat gigantica lor maşină sfredelitoare “Subterrene” (alimentată cu energie nucleară) către o bază secretă din Antarctica.

“Subterrene” poate să efectueze adevărate călătorii subpământene, căci distruge toate rocile dure. Pentru “Subterrene” ar fi cu atât mai uşor să spargă un strat de gheaţă, oricât de gros ar fi acesta.

În anul 2001, s-a aflat că a fost nevoie de un echipaj medical de urgenţă în acea zonă, pentru a trata personalul care lucra sub gheaţa arctică. Regiunea fusese zguduită de un cutremur foarte puternic. Seismologii au localizat epicentrul cutremurului chiar în locaţia bizarei structuri de sub gheaţă.

Tot în 2001, după ce armata americană a început săpăturile sub gheaţă, au apărut anomalii magnetice puternice în acea zonă. Cercetătorii ruşi ai bazei ruseşti Vostok din Antarctica au fost şocaţi şi uimiţi de ceea ce au observat atunci.

Când opinia publică internaţională începuse să fie interesată din ce în ce mai mult de săpăturile misterioase din Antarctica, au avut loc evenimentele teroriste de la 11 septembrie 2001 de la New York, abătând astfel atenţia lumii. Să fi fost ele o diversiune pentru a ascunde incredibila descoperire americană din Antarctica? Dacă ar fi așa, prețul în vieți omenești a fost prea mare…

O echipă de televiziune din California n-a uitat şi a pornit în noiembrie 2002 spre locul misterios din Antarctica. Întreaga echipă a dispărut misterios. S-a găsit o înregistrare video de către forţele speciale SEAL. Înregistrare confirma prezenţa unui artefact uriaş, aflat sub gheaţă – o maşinărie preistorică, posibil de origine extraterestră.

„Guvernul SUA a spus că va încerca să blocheze difuzarea unei înregistrări video găsit de echipele de salvatori SEAL în Antarctica, înregistrarea ce ar conţine dovada unei descoperiri arheologice masive ce s-ar afla la 3 kilometri sub gheaţă”, se preciza într-o declaraţie de presă care a apărut pentru scurt timp pe site-ul televiziunii.

Cu câţiva ani înainte, în anul 1995, a avut loc un eveniment şi mai bizar, observat de cercetătorii britanici şi americani, în apropierea locului în care a avut loc ciudata descoperire americană din aprilie 2001.

„În 1995, oameni de ştiinţă americani şi britanici care au condus investigaţii în Antarctica au făcut o descoperire senzaţională. Fizicianul american Marian McLein le-a spus cercetătorilor că în apropierea polului sud a văzut un vârtej de ceaţă gri pe 27 ianuarie, pe care l-au luat drept un simplu vortex de furtună polară. Totuşi, vârtejul nu şi-a schimbat forma şi nici nu s-a deplasat în decursul timpului. Aşa că au decis să cerceteze fenomenul şi au lansat un balon meteorologic garnisit cu echipamente de măsurat viteza vântului, temperatura şi umiditatea. Dar balonul s-a ridicat imediat şi a dispărut brusc în ceaţă.

După un timp, cercetătorii au adus balonul la sol cu ajutorul frânghiei legate dinainte de acesta. Surprinderea a venit din măsurătorile citite pe aparate: cronometrul balonului arăta data 27 ianuarie 1965, adică cu 30 de ani în urmă. Experimentul a fost repetat de câteva ori după ce s-au asigurat că echipamentul balonului era în bună stare de funcţionare. Dar de fiecare dată ceasul arăta dată cu 30 de ani în trecut. Fenomenul a fost numit “poarta temporală” şi a fost raportat la Casa Albă.

Se presupune că acel vârtej de deasupra polului sud este un sui-generis tunel al timpului ce permite trecerea în alte dimensiuni temporale. Mai mult, s-au demarat programe de trimitere a oamenilor în timp. CIA şi FBI se luptă pentru a controla proiectele care vor schimba cursul istoriei. Nu există încă nici-o recunoaştere oficială a autorităţilor federale americane.”

Există oare vreo legătură între acest ciudat “tunel al timpului” şi maşinăria veche de cel puţin 12.000 de ani de sub gheaţa Antarcticii?

Sursa: secretulcunoasterii.ro

Ultimile din

Mergi la SUS