Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Deputatul PSD care a lovit cu mașina protestatarii, în fața Parlamentului s-a ales cu un dosar penal, fiind acuzat de vătămare corporală

in Politic de

Lovitură pentru deputatul PSD care a lovit miercuri seară doi protestatari la ieșirea de la Palatul Parlamentului. Polițiștii efectuează acum cercetări pentru vătămare corporală pe numele parlamentarului Ioan Terea, deputat PSD de Sibiu.

Deputatul PSD de Sibiu Ioan Terea s-a ales cu un dosar penal, fiind acuzat de vătămare corporală după incidentul de miercuri seară de la proteste. Deputatul PSD a fost testat aseară cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.

El a susținut că cei doi protestatari i-au sărit în față. „Nu aveam cum să-i lovesc, ei au sărit pe mașină, se văd urme pe mașină din lateral. Mașina în față nu are nicio urmă, nimic”, a spus Ioan Terea. Ioan Terea se află la primul mandat de parlamentar.

Câteva sute de oameni au protestat miercuri seară la Parlament față de modificările aduse de coaliția PSD-ALDE, susținută de UDMR, la Legea 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, dar și de modul în care au fost adoptate schimbările. De asemenea, mai multe mașini ale parlamentarilor și consilierilor au fost lovite de protestatari.

Manifestarea a avut loc chiar dacă oamenii anunţaseră că nu vor mai ieşi câteva zile în stradă, în semn de respect pentru moartea Regelui Mihai. Cum Parlamentul nu a luat la rândul său o pauză la dezbaterea legilor justiţiei, oamenii au ieşit din nou în stradă, furioşi pe modul în care Statutul Magistraţilor a fost votat pe bandă rulantă de Camera Deputatilor. Timp de șapte ore au stat oamenii în stradă la Parlament.

Sursa: stiripesurse.ro

Ultimile din

Mergi la SUS