Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

DECALAJUL INCOMPETENȚEI: Identitatea polițistului-PEDOFIL era cunoscută de DUMINICĂ SEARĂ! Poliția l-a dus la audieri ABIA LUNI

in ExtraNews

Ies la iveală noi detalii în cazul polițistului-pedofil. Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, a declarat că se cunoștea identitatea bărbatului încă de duminică seară, dar a fost sub monitorizare până luni când a fost condus la audieri.

“Informația a fost dată de către polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere duminică seară, moment din care au fost dispuse toate măsurile pentru monitorizarea persoanei. Astazi (n.r. luni) a fost conduse la sediul Poliției Capitalei”, a spus Sarca.

Întrebată de ce inculpatul nu a fost adus încă din seara precedentă la audieri, Sarca a declarat că “în absolut orice dosar penal se fac verificări strict necesar, dar s-a aplicat măsura monitorizării”.

Identitatea polițistului-PEDOFIL era cunoscută de DUMINICĂ SEARĂ! Poliția l-a dus la audieri ABIA LUNI

Pentu a se verifica modul în care au acționat polițiștii Secției 22. Conducerea Poliției Capitalei au dispus verificări pentru a se stabili modul în care au acționat polițiștii.

De asemenea, conducerea Poliției Române a dispus verificări privind managementul Poliției Rutiere.

Comentarii

Dragi prieteni,

Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

Privacy Policy Settings

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul? Inchide aici ↗↗↗
Mergi la SUS