Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

DECALAJUL INCOMPETENȚEI: Identitatea polițistului-PEDOFIL era cunoscută de DUMINICĂ SEARĂ! Poliția l-a dus la audieri ABIA LUNI

in ExtraNews de

Ies la iveală noi detalii în cazul polițistului-pedofil. Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, a declarat că se cunoștea identitatea bărbatului încă de duminică seară, dar a fost sub monitorizare până luni când a fost condus la audieri.

“Informația a fost dată de către polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere duminică seară, moment din care au fost dispuse toate măsurile pentru monitorizarea persoanei. Astazi (n.r. luni) a fost conduse la sediul Poliției Capitalei”, a spus Sarca.

Întrebată de ce inculpatul nu a fost adus încă din seara precedentă la audieri, Sarca a declarat că “în absolut orice dosar penal se fac verificări strict necesar, dar s-a aplicat măsura monitorizării”.

Identitatea polițistului-PEDOFIL era cunoscută de DUMINICĂ SEARĂ! Poliția l-a dus la audieri ABIA LUNI

Pentu a se verifica modul în care au acționat polițiștii Secției 22. Conducerea Poliției Capitalei au dispus verificări pentru a se stabili modul în care au acționat polițiștii.

De asemenea, conducerea Poliției Române a dispus verificări privind managementul Poliției Rutiere.

Ultimile din

Mergi la SUS