De ce toate televiziunile au filmat-o doar în partea de sus. Cât de scurtă a fost rochia cu care Simona Halep a mers la Patriarhie. Iată ce s-a întâmplat când a ajuns așa în fața Prefericitului Daniel

in Monden de

Simona Halep a primit din partea Patriarhului Daniel Ordinul Crucea Patriarhală. Simona a mers la ceremonia organizată de Patriarhia Română alături de părinții ei și a purtat o rochie scurtă, cu mâneci, de culoare roșie. Campioana de la Wimbledon a mulțumit pentru distincția acordată.

Simona Halep s-a îmbrăcat cu o rochie roșie la ceremonia de la Patriarhie
La eveniment au participat părinții Simonei Halep, câțiva apropiați, consilieri patriarhali și clerici. Numărul 4 WTA a primit cea mai înaltă dinstincție a Patriarhiei Române, notează basilica.ro.

Exclusiv: Simona Halep a primit din partea Patriarhului României cea mai înaltă distincție, Ordinul „Crucea Patriarhală” pentru mireni. #SimonaHalep

Exclusiv: Simona Halep a primit din partea Patriarhului României cea mai înaltă distincție, Ordinul ,,Crucea Patriarhală" pentru mireni. #SimonaHalep

Publicată de TRINITAS TV pe Joi, 18 iulie 2019

„Simona este pentru mulți tineri astăzi un simbol al hărniciei, perseverenței și speranței. Ne bucurăm să scoatem în evidență că toate realizările domniei sale sunt expresia talentului cultivat prin efort susținut, prin efort constant.

Pe lângă toate acestea însă, Biserica, dragă Simona, prețuiește foarte mult faptul că mărturisiți în public prin semnul Sfintei Cruci credința creștină ortodoxă și prin aceasta arătați că reprezentați cu fidelitate poporul român credincios, jertfelnic și talentat”, a declarat Patriarhul Daniel.

Simona Halep este a treia persoană care primește Ordinul Crucea Patriarhală, după Constantin Bălăceanu Stolnici și Traian Băsescu. Constănțeanca a venit la eveniment îmbrăcată într-o rochie scurtă, de culoare roșie, cu mâneci lungi.

„Mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a oferit și pentru familia în care am crescut. Mă bucur că sunt româncă, mă bucur că sunt pe acest pământ și sper să bucur cât mai mulți oameni și copii, să-i inspir să reușească și ei ceea ce-și doresc. Slavă Domnului și Dumnezeu să ne binecuvinteze pe toți”, a spus Simona.

Miercuri, Simona halep a prezentat trofeul de la Wimbledon în fața a peste 20.000 de fani pe Arena Națională din București. Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat că îi va acorda Simonei Halep Ordinul Național Steaua României în grad de Cavaler. Simona s-a impus în finala de la Wimbledon în fața Serenei Williams cu scorul de 6-2, 6-2.