Cum au ajuns 10 angajate de la un spital să fie însărcinate în același timp: „O fi ceva în apă”

in Curiozitati de

Un spital din Sacramento pare luat cu asalt de angajate însărcinate. Acolo sunt acum zece gravide și toate lucrează la aceeași maternitate.

Situații asemănătoare au fost și în anii trecuți, lucru care i-a făcut pe unii să se întrebe – „O fi ceva în apă?”.

Acum zece angajate de la centrul medical sunt însărcinate. Asta după ce alte trei cadre medicale din echipă au născut în ultimele luni.

„Oamenii spun: „O fi ceva în apă!”. Ei bine, în cazul meu a fost fertilizare în vitro, mi-au trebuit 4 ani și mii de dolari ca să am acest copil. Din păcate, pentru mine, nimic în apă…”

Trei dintre gravide ar urma să nască în aceeaşi zi.

„Am aflat că avem aceeși dată programată, lucrurile sunt aranjate, 4 iunie. Să vedem cum va fi.”

„Efect de domino”

Efectul de domino al naşterilor ar putea începe în orice moment. O sarcină tocmai a ajuns la termen.

„Colegele mele sperau că mi se va rupe apa atunci când sunt reporteri pe aici. Ar fi incitant. Păi le-ați vedea pe colegele mele cum intră în acțiune. Sunt niște profesioniste grozave.”

Această femeie se pregăteşte să îl aducă pe lume pe cel de-al treilea copil al său.

„Toți copiii mei s-au născut la acest spital. Oamenii mă întreabă adesea: „Chiar vrei să naști la locul de muncă?” Le răspund: „Cum să nu, am încredere absolută în această echipă medicală”.”

Culmea, fenomenul nu este neobişnuit la acest spital. 13 asistente medicale au fost gravide în acelaşi timp, în 2016. Şi tot atâtea anul următor. Iar anul trecut a fost o serie ceva mai redusă – nouă asistente medicale însărcinate.