Cum arată surorile Bambi după operațiile estetice. Nu le mai deosebești. Care e Raluca şi care e Denisa în poza din articol? V-am zis că-s transformate

in Monden de

De-a lungul timpului, s-a vorbit de mai multe ori despre operațiile estetice la care au apelat surorile Bambi. Cântărețele și-au asumat intervențiile și chiar au spus că unele dintre vedetele showbizului recurg la astfel de ”artificii”, însă nu recunosc.

De atunci artistele au trecut prin mai multe schimbări. Atât Denisa, cât şi Raluca au apelat la ajutorul esteticianului şi, dacă în urmă cu mai mulţi ani erau total diferite, acum ele seamănă ca două picături de apă, părând gemene, chiar dacă între ele este o diferenţă de doi ani. 

”Noi suntem alea sincere, care recunosc…”
Trupa a continuat să aibă același succes, fiind invitată la toate evenimentele muzicale din țară și din Diaspora. În 2011, trupa Bambi a câștigat Discul de Aur în pentru cel mai recent album, “Îmi cânt iubirea”.

În ceea ce privește operațiile estetice, Raluca și Bambi sunt tranșante. „În general, multe dintre colegele noastre, care apelează la anumite artificii nu recunosc. Noi suntem alea sincere, care recunosc”, a spus Raluca Tănase.

Denisa Tănase și-a completat sora și a dorit să argumenteze alegerile medicale pe care, amândouă, le-au făcut în ultimii ani. Totul ține de imagine și de dorința de a arăta cât mai bine. „Vindem și imagine, nu doar muzică, și e normal, ca femei, să avem grijă de noi…”, a completat-o sora ei, Denisa Tănase, la Pro TV.