Cum a fost umilit liderul PSD Dumitru Buzatu în timp ce împărţea garoafe de 8 Martie: „I-am pus o melodie cu dedicaţie“

in Politic de

O manifestare anti-PSD mai puţin obişnuită s-a înregistrat de 8 Martie la Vaslui, chiar în timp ce mai mulţi lideri ai partidului, în frunte cu preşedintele Dumitru Buzatu şi fiul acestuia, Tudor Buzatu, au ieşit pe străzi pentru a împărţi flori doamnelor.

Un vasluian a dorit să-i sancţioneze pe liderii locali ai partidului într-un mod inedit. În timp ce Dumitru Buzatu însoţit de fiul acesuia, secretarul de stat Tudor Buzatu, şi deputatul Irinel Stativă au ieşit cu garoafe în faţa sediului partidului pentru a oferi câte o floare doamnelor care treceau prin zonă, vasluianul, aflat într-un autoturism, dând volumul la maximum, le-a oferit o dedicaţie muzicală din maşină, o cunoscută melodie anti-PSD.

Episodul a fost relatat pe Facebook chiar de către protestatar, care afirmă că a avut şi un schimb de replici cu fiul liderului PSD Vaslui. “Le-am pus o melodie cu dedicaţie de dimineaţă, cu geamurile coborâte…aşa ca pentru ei !!! # M..E PSD Baiatu’ lui tata,Tudorel, cel care este cu spatele, m-a întrebat dacă am bun simţ că le dau M…E PSD, de pe Youtube, când ei oferă garoafe pensionarelor!

Ce-i drept erau într-o postura nasoală pe melodia aceea…ei mai ofereau câte o floare fix când pe melodie se striga M..E PSD, la maxim. Ar fi vrut să ne confruntăm în idei…Pe bune ?! Care idei, Tudorele?…Să mai ascult aberaţiile voaste? Le vedem şi ne afectează oră de oră. Ai epuizat ideile, cetaţene Buzatu Tudor, ne vedem la vot !!! Şi cu siguranţă şi pe 10 August 2019, ca şi anul trecut !!”, a scris pe Facebook un vasluian cu numele Vally Nechita.