Copilul care clatina convingerile credinciosilor! Vei ramane inmarmurit de dezvaluirile acestuia!

in Curiozitati de

Parintii unui copil de cativa anisori au ramas inmarmuriti la dezvaluirile acestuia, detalii ce fac mai credibila teoria unei vieti anterioare.

Micutul James parea sa fie un copil oarecare din Louisiana, cu o pasiune mai neobisnuita pentru avioane. Cand avea 2 ani insa, viata lui si a parintilor s-a schimbat definitiv, dupa ce el a inceput sa-si aminteasca detalii despre o viata anterioara.

Avea doar patru ani atunci cand le-a spus parintilor ca are cosmaruri. Un an mai tarziu a dezvaluit faptul ca a avut o viata anterioara.

Toti au ramas surprinsi de multitudinea de detalii pe care cel mic si le amintea. Povestile celui mic erau atat de detaliate incat cu greu ar fi putut sa le inventeze.

Cand a implinit 4 ani, James Linager a inceput sa aiba cosmaruri ingrozitoare, in fiecare noapte: visa ca pilota unu avion si ca s-a prabusit in ocean.

Aceste relatari, ca si obsesia pentru avioane, i-au pus pe ganduri pe parintii lui.

James nu dorea alte jucarii, in schimb stia totul despre alcatuirea unui avion, putea chiar sa repare un avion de jucarie si cunoastea termenii tehnici pentru fiecare piesa.

Ciudat lucru, mai ales ca nimeni din familie nu se uita la filme sau documentare despre avioane.

Parintii nu stiau ce se intampla cu micutul, insa pe masura ce crestea, el devenea din ce in ce mai ciudat. Spunea ca s-a prabusit cu un avion in timpul razboiului, dupa ce a fost atacat de japonezi.

Desi nu credeau in reincarnare, Andrea si Bruce au apelat la o experta in acest fenomen, Carol Bowman. Ea a confirmat ca James isi aminteste de fapt o viata anterioarea si ca la varsta lui, de 5 ani, aceste amintiri sunt destul de intense, urmand sa dispara in timp.

De indata ce parintii au inceput sa-l incurajeze pe baiat sa le povesteasca totul despre viata lui trecuta, cosmarurile lui au inceput sa dispara.

Inca sceptic, tatal lui James a cautat detalii in arhiva de documente istorice si a aflat ca baiatul sau ii povestise un eveniment real: pe data de 3 martie 1945, avionul unui pilot de lupta a fost lovit de artileria japoneza si s-a prabusit in Oceanul Pacific. Printr-o coincidenta, pilotul mort in razboi se numea tot James – James Huston Junior.