Claudiu, șoferul de 22 de ani care și-a transmis moartea LIVE pe Facebook. Toți apropiații au privit fără să vrea momentul în care s-a sinucis. Mama băiatului s-a prăbușit de durere când a văzut imaginile: „Puiul meu…”

in ExtraNews de

Mama lui Claudiu a văzut gestul șocant al fiului său, live pe Facebook și a transmis un mesaj cu adevărat emoționant.

Gabriela, mama lui Claudiu, tânărul de 22 de ani care s-a sinucis pe o autostradă din Germania, a ascultat mesajul de adio al fiului ei. Acesta a transmis pe reţelele de socializare că recurge la acest gest din cauza faptului că iubita a decis să pună punct relaţiei pentru a se cupla cu altcineva.

„Drum lin spre îngeri, copilul meu frumos. Tu ai plecat si m-ai lăsat singură te voi iubi mereu puiul meu. Dumnezeu să aibă grijă de tine”, a scris mama lui Claudiu.

Tânărul, sfâșiat de vestea despărțirii, a intrat live pe Facebook și timp de minute bune a vorbit despre despărțirea de fosta lui iubită. Tânara, care era în România, l-ar fi anunțat că nu mai vrea să fie cu el, după o relație de 3 ani. Claudiu a intrat cu viteza de 170 km/h într-un TIR. A suferit răni grave şi a murit la spital după câteva ore de la impact.
Înregistrea live a continuat și după impact, fiind surprinsă chiar și intervenția medicilor.

Mesajul șocant de adio al tânărului, înainte de a intra intenționat într-un tir
Tânărul și-a creat un profil de Facebook special pentru a-și lua adio de la cei dragi prin intermediul unui live.

„Mamă, tată, nu vreau să vă spun decât că vă iubesc, vă iubesc mai mult ca orice pe lumea asta, pe voi. P Monica pot să zic că am iubit-o, am iubit-o mai mult decât a meritat, încă o iubesc, o iubesc foarte mult. Astăzi mi-a dat o veste foarte dezamăgitoare. Mi-a spus că ea nu mai vrea nimic, nu mai vrea nimic cu mine. Mi-a spus că ea se desparte de mine. Mi-a spus că ea nu mai vrea să aibă nicio legătură cu mine. Mi-a spus că nu mai vrea nimic cu mine, după trei ani de relaţie, după ce am aşteptat atât. După câte am îndurat, după câte am sperat, după câte speranţe mi-am făcut, ea îmi spune că nu mai vrea nimic cu mine. În schimb, vrea cu altcineva, cu Iulian, un băiat foarte de treabă”, spunea Claudiu.