Cine este, de fapt, Alexandru Cumpănașu, personajul care a făcut valuri în jurul cazului Caracal. ADEVĂRATA relație de rudenie cu Alexandra

in ExtraNews de

Relația dintre Alexandru Cumpănașu și Alexandra Măceșanu a intrat în atenția opiniei publice imediat după ce a fost declanșată ancheta în cazul crimelor din Caracal.

De-a lungul anchetei, s-a spus că Alexandru Cumpănașu își ”face imagine” prin această tragedie, intenția sa de a candida la Președinția României fiind considerată încă un argument în sprijinul acestei idei. Pe de altă parte, s-a insistat asupra relației dintre Alexandru Cumpănașu, existând multe voci care au afirmat că acesta nu o vedea decât foarte rar pe Alexandra, iar legătura cu ea și cu familia ei nu era atât de strânsă precum este prezentată public. S-a mai transmis, în spațiul public, că există un grad îndepărtat de rudenie între Alexandru Cumpănașu și nepoata sa sau că acesta ar fi văr primar cu tatăl fetei.

Bunicul lui Cumpănaşu este (n.red. – sau a fost, nu se știe oamenii mai sunt în viaţă) frate cu… bunicul tatălui Alexandrei. Astfel, Alexandru Cumpănaşu este rudă de gradul VI cu Ioan Măceşanu, tatăl fetei dispărute. Informaţia a fost confirmată chiar de către şeful CNMR, potrivit gandul.info.