Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Ciclonul care va lovi România face acum RAVAGII în Croaţia! IMAGINI DRAMATICE cu dezastrul rămas în urma INUNDAŢIILOR DEVASTATOARE!

in ExtraNews de

Ciclonul care a provocat inundaţiile devastatoare în Italia s-a revărsat acum asupra Croaţiei. A făcut ravagii în mai multe localităţi. Potrivit meteorologilor, ciclonul se îndreaptă spre România, unde va lovi miercuri.

Coasta dalmatică a Croaţiei a fost serios lovită de ciclonul care, după zile bune de caniculă, a venit cu ploi torenţiale. „A fost un adevărat potop”, spun localnicii din mai multe zone afectate, unde s-au produs puternice inundaţii.

Potrivit meteorologilor croaţi, la Rogoznica a plouat cât într-o lună. Pompierii au intervenit pentru a-i ajuta pe locuitorii sinistraţi. Multe case au fost inundate, iar furtuna a pus la pământ copaci şi a avariat numeroase maşini.

Alte automobile au dispărut în torentele care s-au revărsat pe străzi.

În weekend, ciclonul a provocat mari distrugeri în Italia. După Croaţia, se va îndrepta către România. Sunt însă şi veşti bune: meteorologii spun că îşi va pierde forţa distructivă în ţara noastră şi că, în România, îşi va face prezenţa simţită mai ales prin scăderea temperaturilor.

Sursa: Observator.tv

Ultimile din

Mergi la SUS