Christian Sabbagh, nuntă și botez în mare secret. Jurnalistul de investigații se cunună în fața lui Dumnezeu cu aleasa lui, Iulia și își creștinează fiul

in Monden de

Primele fotografii cu Christian Sabbagh și soția lui Iulia, la nuntă! Cât de frumoasă e rochia de mireasă!

Christian Sabbagh a facut nuntă și botez. Indrăgitul prezentator al Știrilor Kanal D a mes ieri în fața altarului alături de cea care i-a devenit deja soție și i-a dăruit deja doi copii minunați, Iulia.

Evenimentul, ținut în mare secret, are dublă însemnătate pentru omul de televiziune, deoarece are loc și botezul ultimului născut în familia lui Sabbagh, micuțul Christian jr. “Trăim în secolul vitezei, ca atare am decis să ne unim destinele în mai puțin de 48 de ore”, a scris Sabbagh în invitațiile de nuntă și botez pe care le-a trimis apropiaților, care au fost surprinși de evenimentul brusc la care urmau să participe. Cei care îl cunosc, însă, pe reputatul jurnalist știu că acesta este stilul său inconfundabil de om de acțiune.

Ceremoniile vor fi restrânse, alături de frumoasa familie urmând să fie prezenți oameni de suflet, prieteni buni și rude.