Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Ce lasă în urmă zodia Cocoșului și ce ne pregătește anul Câinelui de pământ

in Diverse de

Încă două luni și anul Cocoșului, conform zodiacului chinezesc, se va încheia. Este o perioadă în care putem face bilanțul reușitelor și putem profita de ultimele șanse pe care ni le oferă Cocoșul cel ambițios. Iată ce rămâne în urma lui și ce ne așteaptă în anul Câinelui de pământ.

Anul Câinelui de pământ este privit cu teamă de astrologii chinezi. Istoria a demonstrat de multe ori că zodia Câinelui este una dificilă și poate aduce un an plin de tensiune și de schimbări nedorite pentru mulți dintre noi.

Câinele este bine intenționat, plin de energie, muncitor și sârguincios, dar de cele mai multe ori își consumă energia pe proiecte care nu sunt bine gândite și nu îi aduc foloase. De aceea, trebuie să profităm de ceea ce ne mai oferă Cocoșul la finalul acestui an, pentru că zodia Câinelui nu va mai fi la fel de generoasă cu planurile noastre de viitor.

Ultimele săptămâni din anul Cocoșului
În 2017, Cocoșul a purtat noroc multor zodii. Fiecare a avut un câștig, oricât de mic. Cei mai mulți dintre nativi au reușit să adune bani sau să câștige un spor la salariu, să facă o afacere bună, să achiziționeze obiectele de care avea nevoie și pe care, în alți ani, nu și le permitea.

Influența Cocoșului ne-a ajutat astfel încât ceea ce ne-am propus să realizăm să se îndeplinească, indiferent de consecințe și de sacrificii.

În ultimele luni în care se mai desfășoară, zodia Cocoșului ne va ajuta să ducem la capăt planurile începute și să finalizăm o activitate importantă. Familia și dragostea vor reveni în prim plan, după o perioadă lungă în care ne-am concentrat asupra carierei sau asupra afacerilor și proiectelor personale.

Nativii născuți primăvara și cei născuți la începutul iernii (decembrie – ianuarie), precum și toți cei care sunt în zodia Cocoșului (1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017) vor avea un sfârșit de an remarcabil, cu multe împliniri.

Anul Câinelui de pământ, o perioadă dificilă
Cu toată energia și realizările concrete pe care le-am adunat în 2017, pentru anul viitor trebuie să ne înarmăm cu răbdare, pentru că nu va mai fi la fel de ușor să obținem ce ne dorim.

Potrivit tradiției chinezești, anii dominați de zodia Câinelui pot aduce conflicte, tensiuni interasiale, schimbări mari în societate, dar cu impact negativ. Energia protectoare a Câinelui se poate risipi pe proiecte minore, pentru că el nu se poate concentra pe imaginea de ansamblu.

În toate domeniile va fi nesiguranță, lucrurile se vor derula cu viteză și nu vom fi pregătiți pentru toate schimbările care vor veni. De aceea trebuie să profităm de ultimele șanse pe care ni le mai oferă zodia Cocoșului și să ne construim o bază solidă pentru ceea ce vrem să realizăm pe viitor.

Cum se descurcă zodiile sub influența Câinelui
În anul Câinelui de pământ, Taurul, Fecioara și Capricornul vor fi zodiile cele mai greu încercate, pentru că ele riscă să piardă cel mai mult. Iar sectoarele afectate vor fi în special banii și sănătatea.

Zodiile de Aer, și anume Gemenii, Balanța și Vărsătorul vor ave aun an haotic, cu suișuri și coborâșuri, fără să realizeze ceva deosebit, dar cel puțin nu vor pierde ceea ce au câștigat în 2017.

Zodiile de Foc, Leu, Berbec și Săgetător se vor vedea adesea implicate în tot felul de conflicte, de la cele mărunte, din familie, la conflicte de muncă și sociale.

Zodiile de Apă vor fi mai norocoase și vor profita mai mult de influența benefică din anul Câinelui de pământ, ele își vor face mai mulți prieteni, vor descoperi noi protectori și noi alianțe, dar acestea vor funcționa mult mai bine în anii următori, decât în 2018.

Sursa: libertateapentrufemei.ro

Ultimile din

Mergi la SUS