Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Bucurestenii FIERB! Anunturile primarului au creat panica iar Bucurestiul a fost blocat la ora 16.00. „Idioata din capul satului/ Administratie plina de imbecili”

in Politic de

Marea furtuna anuntata de Gabriela Firea in Bucuresti, pe mai multe canale de televiziune, s-a concretizat in 15 minute de „vanticel”. Anunturile primarului au creat panica, astfel incat Bucurestiul a fost blocat la ora 16.00 de sute de mii de oameni care se grabeau sa mearga spre casa.

Gabriela Firea a incercat sa dea o noua lovitura de imagine, dorind sa para foarte preocupata de grija bucurestenilor, dupa ce furtunile au facut ravagii in Ardeal. Ea a tinut sa apara pe mai multe posturi TV, activitatea preferata a primarului, pentru a avertiza bucurestenii sa ramana miercuri seara acasa. „Daca in aceasta seara, nu au drumuri urgente, strict necesare, sa ramana acasa pentru ca, dupa ora 20.00, vor incepe aceste fenomene meteorologice extreme, vantul care va avea aspect de vijelie si este bine sa ne protejam chiar daca institutiile statului iau toate masurile necesare in aceste situatii”, a declarat Gabriela Firea inca de la primele ore ale diminetii.

Comandamentul de pregatire a masurilor necesare pentru protejarea populatiei in cazul producerii in Bucuresti a fenomenelor meteo extreme: averse torentiale, descarcari electrice, intensificari ale vantului.

Posted by Gabriela Firea on 19 Septembrie 2017

In plus, programul scolilor a fost redus, astfel incat panica s-a amplificat. Dupa ora 16.00, Bucurestiul era blocat de sute de mii de oameni care se grabeau sa ajunga acasa. A fost din nou haos in capitala.

Furtuna s-a dovedit insa a fi doar un „vanticel” care a durat doar 15 minute. Imediat au inceput sa apara reactiile bucurestenilor pe retelele de socializare.

„Firea, ora 8: ‘As dori sa adresez rugamitea bucurestenilor, daca nu au drumuri necesare in aceasta seara, sa stea acasa, pentru ca vor incepe aceste fenomene extreme’
Firea, ora 16: ‘E un fapt foarte grav si voi face plangere penala impotriva celor care au raspandit aceste informatii false. Codul penal are un articol clar – raspandirea de informatii false, care din nefericire pot aduce haos, panica in randul cetatenilor din Bucuresti’, a adaugat primarul.

Deci, cui i-a rupt fasul ‘fenomenul extrem’ materializat intr-un vanticel de 15 minute si trei stropi de ploaie? Sa va zic eu? Celor cateva sute de mii de bucuresteni care au stat patru ore in trafic, fiindca madam Firea a decis sa creeze azi balamuc in Capitala. Iar ANM ar fi facut bine sa faca avertizarea corecta acum cateva zile la Timisoara, poate n-ar mai fi murit oameni! Administratia romaneasca e plina de imbecili!”, a comentat Augustin Ofiteru.

Firea, ora 8: "Aș dori să adresez rugămitea bucureștenilor, dacă nu au drumuri necesare în această seară, să stea acasă,…

Posted by Augustin Ofiteru on 20 Septembrie 2017

Imi cer scuze ca, prin gura idioatei din capul satului – madame Firea (ca sa-l parafrazez pe Nea Mărin!), v-am propus o…

Posted by Ovidiu Titi Ciutescu on 20 Septembrie 2017

Nu există ciclon mai devastator pentru orașu' ăsta decât doamna Firea agitându-se să apară la tv.Ora 20.04. Nici măcar nu plouă la mine pe stradă.

Posted by Mircea Marian on 20 Septembrie 2017

Sursa: Aktual24.ro

Ultimile din

Mergi la SUS