Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

BLONDA-PERICOL de pe Autostrada A1! A furat mașina unui șofer, a făcut un accident și i-a pus pe jar pe polițiști

in ExtraNews de

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pe numele unei tinere care a furat, duminică, maşina unui bărbat, după ce acesta a luat-o cu el, crezând că se simte rău, şi a oprit pentru a-i cumpăra o sticlă cu apă. Potrivit poliţiştilor, tânăra era băută şi avea permisul auto anulat de anul trecut.

Incidentul s-a petrecut în Capitală.

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), un bărbat a sunat la numărul de urgenţă 112, spunând că a oprit maşina şi a luat cu el o tânără care susţinea că se simte rău. Ulterior, acesta ar fi oprit să cumpere o sticlă cu apă şi a lăsat cheile în contact, iar când s-a întors a constatat că tânăra fugise cu maşina.

Poliţiştii de la Brigada Autostrăzi şi Misiuni Speciale (BAMS) au depistat maşina bărbatului pe Autostrada A1, la kilometrul 56, calea 2, unde tânăra a lovit uşor un alt autoturism, care şi-a continuat, ulterior, drumul. Poliţiştii au oprit-o pe tânără la kilometrul 12, iar in urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat că avea o valoare de 1.29 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Pe numele femeii a fost întocmit un dosar penal.

Potrivit poliţiştilor, tânăra de 28 de ani, din Albota, judeţul Argeş, avea permisul anulat încă de anul trecut.

Tânăra e cunoscută de polițiști și pentru alte scandaluri. Sursa: Observator.tv

https://youtu.be/H6TNivF-BKI

Ultimile din

Mergi la SUS