Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Bătrână de 100 de ani din Gorj nu a fost niciodată internată în spital. ”De când o am ca pacientă nu a luat nicio reţetă”

in Diverse

Incărcătură aparte pentru o bătrână din Gorj care împlineşte un secol de viaţă.

Trăieşte într-o casă modestă şi a muncit pe rupte, până după 80 de ani! Oficialităţile şi prietenii familiei au mers la ea acasă cu flori şi un tort aniversar. Spre bucuria tuturor, centenara a suflat în toate lumânările de pe tort, încântată de surpriză de care a avut parte.

Mai greu i-a fost aniversatei să îşi aducă aminte numărul anilor pe care i-a trăit până acum. S-a mirat şi ea aflând că a împlinit un secol de viaţă.

Elena Feteanu a venit pe lume exact în urmă cu un secol, chiar de Ziua Femeii. Din 1989 este văduvă, iar dintre cei 6 copii pe care i-a avut, doar doi mai sunt în viaţă, un băiat şi o fată. Despre fiica ei însă, nu mai ştie nimic de ani buni. Viaţa şi-o trăieşte alături de fiul ei, care se bucura că, până la această vârstă venerabila, mama să nu a avut nevoie de medic.

“Mai ia şi pastile, îi mai dăm ceai, dar nu a avut internări deloc, numai de a muncit pe câmp”; spune fiul femeii.

Petrinela Şorop: “De câte ori am venit nu a avut nevoie de nici un tratament, e sănătoasă, de când o am ca pacientă nu a luat nicio reţetă”.

Deşi toată lumea o întreabă care e secretul longevităţii, bătrâna răspunde invariabil că munca şi cumpătarea au adus-o până la 100 de ani. Autorităţile i-au oferit bătrânei şi 1000 de lei cu care să îşi cumpere cele necesare acasă.

Loading...

Privacy Policy Settings

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul? Inchide aici ↗↗↗
Mergi la SUS