Atunci când rănești o femeie puternică, o ajuți să devină și mai puternică

in Diverse de

Când vei răni o femeie puternică, vei vedea puterea ei.

Vei vedea cum pleacă de la tine fără crize de isterie, țipete sau distrugând tot ce găsește în cale. Vei observa cum pleacă cu demnitate şi încredere în sine. Vei privi cum pleacă și te vei întreba, de ce ai decis să o lași să plece.

Când rănești o femeie puternică, o ajuți să devină și mai puternică.

O ajuţi să meargă mai departe, să se concentreze pe sine, să decidă cine este și ce vrea de la o nouă relație. Ii oferi ocazia să studieze toate opțiunile. Să-l găsească pe cel care i se potrivește și, cel mai important, să se regăsească.

Când rănești o femeie puternică, îi schimbi modul obișnuit de viaţă.

De obicei, se poate descurca cu tot ce-i trimite viaţa, însă când îi frângi inima, are nevoie de timp să se vindece. Să rămână în pat, să plângă, cât nu o vede şi aude nimeni. Să se întrebe dacă va găsi vreodată iubirea adevărată. În astfel de momente, poate deveni vulnerabilă, slabă, dar are nevoie de ele pentru vindecare.

Când rănești o femeie puternică, ea îşi va revizui prioritățile.

O faci să se întrebe de ce a lăsat vreodată o persoană ca tine, să-i pătrundă viață. O faci să se gândească la ce-i mai poate oferi acest univers, despre ce vrea să experimenteze, în afară de iubire. O faci să vadă clar perspectivele, îi amintești cine este cu adevărat.

Când rănești o fată puternică, o pierzi pentru totdeauna. Vei deveni parte din trecut, pentru că nu e genul de persoană care le permite oamenilor nevrednici să rămână în viața ei.

Când rănești o femeie puternică, o rănești temporar.

Ea nu-și va petrece restul zilelor gândindu-se la tine. Odată ce va trece destul timp, își va aminti cu zâmbet despre relația voastră. Ea nu va regreta și nu va fi supărată când se va gândi la ea, pentru că înțelege că atât timp cât a fost cu tine, a devenit o persoană mai bună, a-i ajutat-o să înțeleagă pe cine merită cu adevărat.

Când rănești o femeie puternică, te rănești pe tine.

Renunți la oportunitatea de a trăi cu cineva care te va trata cu respect, care te va ajuta să te ridici când vei cădea, care va depune toate eforturile în relație.

Pierzi o fată credincioasă și adevărată, cu inimă de diamant și suflet de aur.