Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Atentat esuat la Bruxelles. Ce a strigat atacatorul inainte de a fi impuscat de soldati

in Extern de

Panica marti seara in Gara Centrala din Bruxelles. Politia a anuntat ca militarii au „neutralizat” o persoana si situatia este sub control.

Ce se stie pana acum:
♦Tentativa de atac sinucigas cu bomba in gara centrala din Bruxelles
♦O persoana care purta o centura exploziva a fost ”neutralizata” de militari. Ar fi strigat „Allah e mare”
♦In gara s-a creat panica, iar Gara si principala piata din oras au fost evacuate
♦Zona a fost impanzita de soldati inarmati

Presa belgiana, care citeaza martori, afirma ca este vorba despre cineva care avea o vesta cu explozibil si ca una sau doua persoane ar fi fugit. Alti martori spun ca individul neutralizat ar fi strigat „Allah e mare”. Pompierii au confirmat ca au fost anuntati de producerea unei explozii de mica intensitate. Purtatorul de cuvant al Garii a confirmat existenta unui incident care a provocat panica printre calatori.

Suspectul a fost impuscat de catre fortele de ordine. Politia belgiana a anuntat ca situatia este sub control, relateaza BBC News

Un purtator de cuvant al pompierilor din Bruxelles a confirmat ca o explozie a avut loc in gara, relateaza RTL. Potrivit martorilor, un barbat a fost „neutralizat” de fortele de ordine. Acesta ar fi avut asupra sa o centura cu explozibil. Informatia nu a fost confirmata oficial.

Gara si piata au fost evacuate. Restaurantele si magazinele din zone au primit ordin sa inchida. A fost oprita si circulatia in cateva statii de metrou. Panica s-a instalat printre persoanele din zona.Loading...

Ultimile din

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS