Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Astăzi au loc percheziții ale polițiștilor din Mehedinți în orașele Strehaia și Brașov pentru un prejudiciu de peste 750.000 de lei

in ExtraNews de

Într-un comunicat de presă al I.G.P.R. din data de 6 iulie 2017 se arată că:”În această dimineață, polițiștii din Mehedinți efectuează 4 percheziții la persoane bănuite de înşelăciune şi spălare a banilor. Vor fi puse în aplicare 5 mandate de aducere.”
În comunicat se mai arată că astăzi 6 iulie 2017, „poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți, beneficiind de suportul operativ al Direcţiei Operaţiuni Speciale din I.G.P.R., efectuează 4 percheziţii domiciliare, la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de constituire, aderare şi sprijinire a unui grup infracţional organizat, înşelăciune săvârşită prin mijloace frauduloase, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi spălare a banilor, în orașul Strehaia, judeţul Mehedinți și în municipiul Brașov.”
Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Mehedinţi verifică totodată și punctele de lucru ale mai multor societăți comerciale din județele Mehedinți și Sibiu, în vederea indisponibilizării mărfurilor provenite din înșelăciuni.
In comunicatul de presă se mai precizează:”Din cercetări a reieșit că, începând cu 2016, șapte persoane şi-ar fi însușit cantități importante de mărfuri, prin inducerea în eroare și prejudicierea a 23 de agenți economici, care ar fi acceptat livrarea cu plata la termen a carburanților auto și a materialelor de construcții, către mai multe societăți. Aceste firme ar fi fost controlate prin interpuși de către membrii grupului infracțional. Ulterior preluării mărfurilor, acestea ar fi fost supuse unui proces de transfer și schimbare, în vederea ascunderii provenienței ilicite.”
Prejudiciul estimat cauzat este de peste 750.000 de lei şi 5 persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți, pentru audieri.
Cercetările sunt continuate în cauză, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți.(foto: Romania Tv)

Ultimile din

Mergi la SUS