Are 51 de ani și arată impecabil după naștere! Prima poză a Ramonei Bădescu alături de bebeluș

in Monden de
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Vedeta a născut în luna octombrie primul ei copil, un băieţel. Între timp a împlinit și 51 de ani, dar arată impecabil, la doar câtea luni de la naștere.

Pentru că e considerat un eveniment și în Italia, mai ales că Ramona a născut la 50 de ani, jurnaliștii au stat cu ochii pe ea și acolo Revista Diva e Donna a publicat primele poze cu actriţa și fiul ei, la o plimbare în parc.

L'INCREDIBILE STORIA DI RAMONA BADESCUAveva congelato gli ovuli, ma erano già fecondati: diventa mamma a 51 anni. "’Ho un'età biologica di 32 anni, lo dicono le analisi"FQmagazine.it

Publicată de Il Fatto Quotidiano pe Joi, 16 ianuarie 2020

Ramona Bădescu a fost într-o formă de zile mari şi în cele 9 luni de sarcină: nu a pus prea multe kilograme, așa că a fost uşor pentru ea acum să-şi recapete silueta de manechin. Deși avea o vârstă mai puțin obișnuită pentru gravide, Ramona Bădescu s-a bucurat de o sarcină fără probleme. Și ce a fost cu adevărat special e că a aflat că a rămas gravidă în mod natural când se pregătea pentru procedura de fertilizare in vitro.


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Având în vedere perioada critică prin care trecem cu toții, atât sanitară cât și psihologică, dar mai ales pentru că există o avalanșă de titluri alarmiste și foarte multe fake news-uri, informațiile legate de criza provocată de coronavirus sunt prezentate în fluxul nostru doar din surse oficiale sau după ce au fost documentate și atent verificate. De asemenea, siteul ExtraNews.ro este partener al uneia dintre cele mai mari agentii de presa din Romania, News.ro . Ne puteți contacta aici.


Loading...