Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Anunțul făcut de premier. Salariile bugetarilor și cele de la privat vor CREȘTE.

in Politic de

Mihai Tudose a anunțat, luni seară, la un post de televiziune, că salariile românilor din sectorul public vor crește de la 1 ianuarie 2018, data la care va intra în vigoare Legea salarizării. Șeful Executivului a precizat că nici salariile din mediul privat nu vor scădea, ba chiar există situații unde acestea vor înregistra o creștere.

„Da, va fi aplicată legea salarizării, nu vor scădea. Poate am greşit şi noi pierzându-ne în explicaţii. Când omul vrea un mesaj foarte clar. Da, în mediul privat, salariile nu vor scădea, pot să crească chiar. În ceea ce priveşte angajaţii la stat, bugetarii, toate salariile vor creşte”, a transmis premierul la Antena 3. Tudose a subliniat că Guvernul va recurge doar la niște „reglaje fine” în cazul sporurilor din sistemul de sănătate.

„Vom merge pe câteva reglaje fine, în special în sistemul de sănătate, acolo unde sunt nişte sporuri. Acolo au fost şi nişte exagerări, au recunoscut-o şi sindicaliştii, unde se ajungeau la salarii de patru ori mai mari. Lucrurile nu pot continua aşa. Ele vor intra în normalitate”, a concluzionat premierul.

Ultimile din

Mergi la SUS