Anunț DE ULTIMĂ ORĂ de la Alexandru Cumpănașu: ”Am hotărât împreună cu părinții…”Alexandra este VIE!”

in ExtraNews de

Jurnalistul Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, face o nouă declarație șocantă. Acesta i-a îndemnat pe românii care se roagă fata de la Caracal să o considere vie. El susține că a luat această decizie împreună cu părinții fetei. Totodată, Cumpănașu cere ca oamenii legii să treacă la fapte și să își îndrepte atenția către crima organizată din zonă.

Alexandru Cumpănașu susține că Alexandra este vie
Alexandru Cumpănașu s-a adresat oamenilor pe facebook: „După discuția de ieri cu părinții am hotărât împreună că Alexandra este VIE până când trupul ei viu sau nu va apare și atâta timp cât în sufletul nostru vom SIMȚI că este vie. Așa că vă rugăm dacă veți face rugăciuni pentru EA să o faceți la vii, nu la morți! Oameni minunați și buni, după 12 zile de când Alexandra a dispărut și în ciuda tuturor dovezilor de încrengături între clanurile mafiote și poliție, parchet, politicieni NU a fost arestat 1 clan din Caracal sau altă parte. Fraților UNUL!

Prin urmare propun fie desființarea DIICOT și Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate din IGPR fie arestarea în toate județele țării a unui clan în fiecare zi. Lupta și curajul Alexandrei pentru supraviețuire care ne va bântui multe zile viața ne va aduce în fiecare zi aminte de aceste clanuri, rețele, grupări care răpesc și omoară copii, dar nu sunt deranjați de nimeni”, a scris jurnalistul pe rețelele de socializare.

Cumpănașu cere autorităților să lupte cu crima organizată din Caracal
Cumpănașu a cerut ca în memoria nepoatei sale cei de la MAI și DIICOT să întețească lupta împotriva crimei organizate: „Nu voi lăsa sacrificiul acestui ÎNGER să fie în van. Cer MAI și DIICOT să-și reabiliteze imaginea nu prin vorbe ci prin fapte și să înceapă UN RĂZBOI total împotriva crimei organizate. În fiecare zi să vedem că dispare din fiecare comunitate câte un grup infracțional. Este singura lor șansă de reabillitare și redobândire a încrederii noastre. Altfel, simple rotații de cadre și vorbe goale alături de comisii care să îngroape adevarul îi vor distruge din temelii ca instituții.

Veți afla multe în perioada următoare. În al treilea rând NU mă las până când TOATĂ rețeaua care a răpit-o și maltratat-o pe Alexandra nu va fi prinsă! Teoria psihopatului singuratic nu o voi crede niciodată”, a mai spus Alexandru Cumpănașu.