Andreea Marin și sora ei, îmbrăcate în același model de rochie foarte decoltată. Cât de diferit arată

in Monden de
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate femei din România. Elegantă și stilată, ea își cucerește fanii de pe rețelele sociale cu aparițiile sale fără cusur.

Recent, “Zâna” a postat pe Instagram un colaj surprinzător. Andreea și sora ei, Cristina, au îmbrăcat același model de rochie.

“Acelasi model in culori diferite, purtat si accesorizat diferit, vazut in lumina de interior sau in lumina naturala. Cea cu care v-ati obișnuit sunt eu. Cea mai tanara si sexy e sora mea. Asa ca, impreuna, echilibram situatia.”, a scris Andreea Marin pe Instagram.

Andreea Marin și sora ei au trăsături comune, dar sunt, totuși, destul de diferite. Cristina Chiser are ochii albaștri și același zâmbet ca sora ei celebră. Este o femeie foarte activă, care a cunoscut succesul ca antreprenor.

Cristina a deținut un restaurant și a lucrat la mai multe firme, printre acesta numărându-se și o companie de consultanță în afaceri.


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Având în vedere perioada critică prin care trecem cu toții, atât sanitară cât și psihologică, dar mai ales pentru că există o avalanșă de titluri alarmiste și foarte multe fake news-uri, informațiile legate de criza provocată de coronavirus sunt prezentate în fluxul nostru doar din surse oficiale sau după ce au fost documentate și atent verificate. De asemenea, siteul ExtraNews.ro este partener al uneia dintre cele mai mari agentii de presa din Romania, News.ro . Ne puteți contacta aici.


Loading...