Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Anca Țurcașiu, regret după divorț: „Eu am fost căsătorită 23 ani, nu am avut grijă decât de ei. M-am lăsat întotdeauna pe ultimul loc. Veneam acasă noaptea, găteam, căram, fugeam”

in Monden de

Anca Țurcașiu și medicul Cristian Georgescu au divorțat acum trei ani după  22 de ani de căsnicie. Vorbind despre regrete, frumoasa artistă a dezvăluit că cel mai mare regret și totodată cea mai mare greșeală din căsnicia cu fostul soț este că mereu a pus pe primul loc fericirea altora și a uitat să aibă grijă de ea, din toate punctele de vedere, ceea ce acum a remediat.

N-am avut grijă de mine, să știi… până la divorț, eu nu am avut grijă de mine. Eu am fost căsătorită 23 ani, nu am avut grijă decât de ei. M-am lăsat întotdeauna pe ultimul loc și îmi pare rău, e singurul meu regret. Că n-am avut grijă pentru că munceam îngrozitor de mult… veneam acasă noaptea, găteam, căram, fugeam, ziceai că sunt nebună, că trebuie eu să le fac pe toate.

Dar, de la momentul acela, vreau să-ți spun că viața mi s-a schimbat radical. Eu sunt cred că 80% sunt altă persoană’, i-a mărturisit Anca Țurcașiu Adinei Alberts, citată de VIVA.

Artista a explicat că în ciuda tuturor specialiștilor la care a apelat, timpul este singurul care vindecă așa cum trebuie o astfel de experiență. Cu toate astea, deși știa ce o să urmeze, a luat viața de la început, acum fiind ea pe primul loc în locul tuturor.

Sunt multe persoane care stau în niște relații din compromis doar pentru că le este greu să facă acest pas, vorbim și de bărbați, dar și de femei. Se complac pentru că nu conștientizează că totul este foarte scurt.

Atunci când conștientizezi trecerea timpului, când îți dai seama că în orice fracțiune de secundă se poate întâmpla ceva, vezi totul la altă dimensiune. La început e complicat, e ca un travaliu de doliu, așa se și spune. Trecerea timpului este singurul medicament care vindecă.’, spunea Anca Țurcașiu, într-un interviu pentru Impact.

Anca Țurcașiu ar vrea să participe la America Express

Într-un interviu acordat în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”, artista a afirmat că ar accepta cu bucurie o astfel de provocare. Fără doar și poate, Ancăi Țurcașiu i-ar face plăcere să participe la ”America Express”, actrița își dorește să își depășească limitele, fapt pe care l-a demonstrat de mai multe ori.

Cum să nu? (n.r. cum să nu accepte să participe la America Express). Bineînțeles. În viață trebuie să îți depășești limitele. Mă antrenez, după experiența de la Te cunosc de undeva, care a fost extrem de frumoasă și de spectaculoasă, zic că sunt deschisă oricărui proiect”, a mărturisit Anca Țurcașiu, pentru Xtra Night Show, conform spynews.ro.

Anca Țurcașiu, secretul frumuseții: Frumusețea vine din atitudine

Anca Țurcasiu, în vârstă de 53 de ani, spune că nu a avut niciodată grijă de ea și că abia acum s-a regăsit și a început să acorde importanță ritualurilor de îngrijire, atât de la interior, cât și de la exterior.

Sportul m-a ajutat să mă întrețin. Eu am făcut și sport de performanță, în copilărie. Sunt niște lucruri pe care le-am dobândit. Plus disciplina meseriei, pentru că, a fi actor înseamnă să fii foarte disciplinat și foarte coerent în ceea ce faci.

Nu ai voie să te lași pe o ureche, pentru că nu mai încapi în rochii după. Mi s-a întâmplat o dată într-un musical, jucam în musicalul Rebeca, la Teatrul Național de Operetă și cabiniera mea încerca să îmi tragă fermoarul la corset și nu știam ce să-mi mai strâng ca să-l poată închide și mă tot plângeam că m-am îngrășat.

Și ea, ca să fie drăguță, îmi spunea că sunt doar puțin balonată.  Nu ai voie, pentru că trebuie să încapi în ținutele alea. Nu poți să-ți schimbi rochiile de la „Mamma Mia”, din trei în trei luni.  E absolut normal ca atunci când joci un personaj, trebuie să păstrezi caracteristicile lui. Fac sport de cinci, șase ori pe săptămână”, a spus aceasta, potrivit spectacola.ro.

Ce mănâncă Anca Țurcașiu. A renunțat la carne, lactate, dar și la fructe

Invitată în emisiunea online a medicului Adina Alberts, Anca Țurcașiu a fost întrebată ce mănâncă. Artista a povestit prima dată cum a început să renunțe la carne, fără să se forțeze. „Eu la 20 de ani am renunțat să mănânc carne, pentru că m-am născut o persoană căreia nu i-a plăcut carnea, adică eu nu am fost carnivoră de când mă știu.

Mama m-a forțat să mănânc carne toată copilăria, a fost un chin pentru mine și, când am plecat de acasă la 20 de ani, evident că nu am mai mâncat, adică natural nu am… nu pentru că iubesc animalele sau știi alții cum declară. Iubesc foarte mult animalele, nu am avut o problemă din asta, să nu mănânc carne sau pentru că e sănătos sau e nesănătos”, a spus vedeta.

Și a continuat, dezvăluind și cum a renunțat la lactate. „O analiză nu i-a ieșit bine, iar medicul a sfătuit-o să renunțe. „E adevărat că am citit multe cărți despre până să renunț, aduse de afară, pe vremea lui Ceaușescu imaginează-ți că nu era la noi literatură de specialitate, dar apoi am renunțat după ce am intrat la menopauză am avut o inflamație articulară foarte puternică, gravă, ceva cumplit și mi-a ieșit o analiză destul de proastă, boli autoimune, pe mine m-au trimis acasă să mă obișnuiesc cu boala, că nu există remediu.

ATPO era valoarea mare, tiroidită hashimoto. Am ignorat total și m-am dus la mai mulți medici și doi dintre cei cinci specialiști pe reumatologie mi-au spus să renunț la carne și la lactate”, a mai declarat ea, conform Libertatea.

Ultimile din

Mergi la SUS