ANAF, pus în dificultate de Florin Salam: nu știe să-i calculeze 16% din fără număr!

in Diverse de

Din această cauză, ANAF nu îi va impozita nici în 2018 pe maneliști, dar veștile proaste se opresc aici: ANAF vă va trimite vouă înștiințări că mai aveți să dați 30 de lei din 2004!

Acest articol este un pamflet asa ca tratati-l cu un Share sa rada si prietenii tai ca dupa cum stiim facem haz de necaz  !

Infomratii despre Florin Salam

Florin Stoian (n. 1 octombrie 1979, București), cunoscut mult mai bine cu numele de scenă Florin Salam și (în trecut) Florin Fermecătoru’, este un cântărețrom de manele din România. Este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați interpreți ai genului muzical de manele, fiind renumit pentru dimensiunea microscopică a penisului său.

Activitate
Stoian cântă de mic copil; a avut prima tangență cu muzica la vârsta de patru ani. Tatăl și unchiul său au fost lăutari binecunoscuți.

S-a lansat cu ajutorul șefului de orchestră Dan Bursuc în anul 2002, cu piesa „Ce gagică șmecherită”. A jucat un rol semnificativ la apariția șlagărului „Of, viața mea” (2000), interpretat de Adrian Minune și Costi Ioniță.[1] La finele anului 2002, Florin Stoian și-a schimbat numele de scenă din „Fermecătoru” în „Salam” (arăbescul pentru „pace”, cf. ebr. șalom).

În 2008, cu ocazia unui concert oferit în București, a interpretat o piesă alături de cântăreața Paula Seling și Orchestra Simfonică București. Momentul a fost unul simbolic, descris de către prezentatoarea evenimentului ca o reconciliere între manele și muzica pop; în aceeași notă, versurile piesei ridicau problema intoleranței în societate.

În anul 2011, în luna octombrie Florin Salam a colaborat cu muzicianul Goran Bregović alături de care vor scoate melodia Hopa Cupa inclusă în albumul „Champagne for the Gypsies” al cântărețului bosniac.

Cântărețul este vicepreședinte în Asociația Artiștilor, Muzicanților și Lăutarilor Romi din România.

Viața personală
Părinții cântărețului se numesc Marin și Ioana.

Florin Stoian s-a căsătorit în septembrie 2007 cu Stefania, alături de care trăise vreme de mai mulți ani, fiind sortiți împreună după legea țigănească; nașii cuplului au fost Adrian Minune și Cati.

Cununia religioasă și celebrarea evenimentului au avut loc în stațiunea Antalia din Turcia. Florin și Ștefania Stoian au dat naștere la doi copii.

Pe 12 aprilie 2009, soția lui Stoian a murit la vârsta de 27 de ani, ca urmare a unei ciroze hepatice.