Amanta lui Cotimanis a postat prima poza impreuna. Asa arata femeia pentru care si-a parasit sotia, la peste 60 de ani

in Monden de

Vestea că actorul Constantin Cotimanis are o amantă a luat prin surprindere lumea mondenă din România. De atunci a trecut mai mult de un an, iar relația celor doi pare una de durată.

După o relație de 17 ani, Cotimanis și-a înșelat soția, make-up artistul Florina Mărcuță, cu o colegă de scenă. Actorul în vârstă de 64 de ani a cunoscut-o pe Iulia Dumitru la Pitești, acolo unde jucat amândoi într-o piesă de teatru. La scurt timp, au început o relație și după câteva luni, vestea a apărut în presă. Cotimanis s-a mutat la Pitești ca să fie alături de Iulia Dumitru și cei doi se afișează pe Facebook împreună fără nicio reținere.

Bebe Cotimanis și actuala parteneră au în comun pasiunea pentru teatru și joacă împreună în mai multe piese. Într-una din ele apare și Ada Dumitru, fiica Iuliei. Dacă Bebe Cotimanis o cunoaște pe fiica partenerei sale, se pare că și ea o cunoaște pe fiica lui, Adela, din prima lui căsnicie.

Iulia Dumitru a postat de curând pe Facebook o imagine în care apare alături de fiica ei, Ada, de Constantin Cotimanis și fiica acestuia, Adela. ”Ei sunt cadoul meu de la viață. Sa ne trăim fericiți!”, a scris Iulia alături de imaginea de mai jos.