Alianța USR PLUS: Poliția Română, transformată în garda personală a lui Liviu Dragnea

in Politic de

Alianța 2020 USR PLUS acuză PSD de abuz în conextul mitingului de la Târgoviște, arătând că „este inacceptabil ca un oraș întreg, care este și reședință de județ, să fie blocat pentru că PSD organizează un miting electoral”.

„Liviu Dragnea nu vrea să fie deranjat de opiniile românilor care s-au săturat de modul autoritar și dezastruos în care guvernează de aproape doi ani și jumătate”, mai spus USR și PLUS.

„După Topoloveni, PSD continuă seria abuzurilor, închizând practic un oraș întreg în beneficiul personal al lui Liviu Dragnea. Pentru liniștea baronului roșu care se visează stăpân pe întreaga Românie, echipajele din subordinea ministrului Carmen Dan i-au împiedicat pe români să circule liber, singurele autovehicule care au primit voie să intre în municipiul Târgoviște fiind autocarele cu participanții la mitingul PSD”, se arată într-un comunicat al Alianței 2020 USR PLUS.

Președintele USR, Dan Barna, a cerut Poliției Române „să nu se mai comporte ca o agenție de pază și protecție a PSD și a lui Liviu Dragnea”.

„Baronului de Teleorman îi cerem ca, în cazul în care se teme de oameni și de opiniile lor, să nu mai organizeze mitinguri. Sub guvernarea PSD, România se întoarce în vremurile de tristă amintire, când oamenilor le era interzis să circule liber, să aibă opinii și să și le exprime”, a spus președintele USR, Dan Barna.

„Liviu Dragnea și PSD nu înțeleg că românii nu mai acceptă să fie conduși prin frică și teroare, nu mai acceptă să le spună partidul ce și când să gândească. Liviu Dragnea și PSD trebuie să accepte că minciunile repetate zi de zi nu i-au păcălit pe români și că momentul decontului politic se apropie”, a spus și președintele PLUS, Dacian Cioloș.

Alianța 2020 USR PLUS mai spune că „Poliția Română, așa cum s-a întâmplat și cu Jandarmeria Română, a fost capturată de PSD și execută ordinele primite de la Liviu Dragnea, via Carmen Dan, chiar dacă asta înseamnă transformarea României într-o feudă, iar imaginea și credibilitatea țării sunt grav afectate în plan extern. Este total inacceptabil ca „restricțiile” de circulație prevăzute pentru mitingul PSD să fie transformate în interdicții de intrare în oraș, iar locuitorii orașului Târgoviște să fie împiedicați să ajungă acasă sau să circule liber”.

Azi parola la intrarea în Târgoviște, mâine la ieșirea din țară…

Publicată de Mihalache Paul pe Duminică, 19 mai 2019