Alexandru Cumpanasu, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: „A facut cea mai mare greseala a mandatului sau”

in Politic de
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Alexndru Cumpanasu continua sa faca acuzatii. De data aceata, a vorbit despre Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, si l-a criticat dur.

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu din Caracal, s-a facut remarcat in ultima perioada prin desele aparitii in presa. El nu scapa nicio ocazie de a se revolta impotriva tuturor celor care ar fi gresit in ancheta privind disparitia fetei de doar 15 ani.

Recent, el si-a anuntat intentia de a candida la alegerile prezidentiale, desi in trecut spusese ca nu isi doreste acest lucru. Multi l-au acuzat ca s-ar folosit de tragedia prin care trece familia lui pentru a-si face campanie electorala.

Alexandru Cumpanasu, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis

Recent, Alexandru Cumpanasu a declarat ca actualul sef al statului, Klaus Iohannis, a fost ridicol atunci cand a acuzat doar PSD ca nu a luat masurile necesare astfel incat un caz asemanator celui din Caracal sa nu se mai intample.

„Presedintele Iohannis a facut in acest moment cea mai mare greseala a mandatului sau. Aceste guverne pe care el le acuza si in mare parte sunt de acord cu domnia sa, ca baronii au monopolizat aceasta tara, au fost numite de catre dl Iohannis. Dansul are si a avut parghii constitutionale pentru a starpi aceasta mafie si aceste clanuri si acest baronet, insa a preferat linistea, vacantele, in schimbul luptei impotriva unui sistem ticalos. A da vina doar pe un singur partid este un semn de slabiciune pentru ca dl Iohannis uita de baronii PNL, uita de baronii USL, de baronii altor partide si acuza doar baronii PSD. Insa raspunderea pentru ce se intampla acum in Romania si mafiile transpartinice s-au creat prin tolerarea de catre presedintele statului.

What to do in Chile: Gastronomy Northern Chile – Open Nature
Are in subordine structurile de informatii si stiu ca i-au dat analize periodic cu tot ce se intampla in tara la nivel de legaturi mafiote cat si riscuri privind traficul de persoane. Dl Iohannis putea sa convoace CSAT de cate ori era nevoie astfel incat sa puna pe ordinea de zi crima organizata si coruptia ca problema. Domnia sa nu a facut-o. Sa te derobezi de raspunderea pe care tu, cel mai ales om din Romania si cel mai puternic, conform Constitutiei, tu care numesti procurorii sefi, tu cel care numesti si eliberezi din functie procurori si judecatori, tu cel care ai CSAT-ul in subordine, care ai parghii sa actionezi in zona de securitate, ai serviciile de informatii, sa tolerezi aceasta situatia si sa ajungem aici, mie mi se pare absurd, mi se pare ridicol. Doar eu de pe strada pot sa dau vina pe un partid”, a declarat Alexandru Cumpanasu.


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Având în vedere perioada critică prin care trecem cu toții, atât sanitară cât și psihologică, dar mai ales pentru că există o avalanșă de titluri alarmiste și foarte multe fake news-uri, informațiile legate de criza provocată de coronavirus sunt prezentate în fluxul nostru doar din surse oficiale sau după ce au fost documentate și atent verificate. De asemenea, siteul ExtraNews.ro este partener al uneia dintre cele mai mari agentii de presa din Romania, News.ro . Ne puteți contacta aici.


Loading...