Alege DATA NAȘTERII tale! Vei avea o surpriză. Cu cine ești compatibil în dragoste, în funcție de data nașterii

in ExtraNews de

Numerologul Romeo Popescu are o formulă de calcul care îți arată cu cine ești compatibil în funcție de data nașterii tale. Conform acestuia, nu există compatibilitate 100% între două persoane, însă numerologic vorbind, e bine să ținem cont de anumite caracteristici.

Cu cine ești compatibil, în funcție de data nașterii
Popescu susține că dacă datele nașterii adunate dau un număr întreg, atunci există o compatibilitate bună între persoane. Dacă numărul nu este întreg, ci un rezultat par (adică dă cu rest) atunci înțelegerea între persoane este una defectuoasă. Numerologul susține că dragostea are termen de valabilitate, iar acesta este 18 luni.

„Numerologic vorbind, îndrăgosteala trece după 18 luni. Dar hai să zicem după doi ani, ca număr par. Îndrăgosteala este o formă afectivă instinctuală. Adică eu o iubesc pe ea şi ea mă iubeşte pe mine pentru că avem o formă de plăcere împreună, îndrăgosteala aia. Ne vine aşa să ne pupăm tot timpul, ca la început. După care trece. Şi există varianta în care eu, după ce a trecut îndrăgosteala, împreună cu ea, să consolidăm şi altă formă afectivă care poate fi iubirea”, a declarat Romeo Popescu la Antena Stars.

Testul iubirii, în viziunea numerologului Romeo Popescu
„Următorul test este la 4 ani – plictisul. Adică ne-am plictisit unul de altul, e cadranul, pătratul. Facem aceleaşi lucruri, mergem la acelaşi restaurant, mâncăm aceleaşi spaghete, nu e ce trebuie, hai să schimbăm ceva. La 6 ani este testul fidelităţii. Pentru relaţiile solide. Adică noi suntem bine împreună, dar parcă m-aş duce şi pe la vecina. Îţi vine aşa, dintr-o dată. Poţi să treci peste asta”, mai spune numerologul.

Practic, pentru a aflat compatibilitatea cu partenerul de viață trebuie să aduni fiecare cifră care compune data nașterii tale. Dacă rezultatul este un număr par, atunci veți avea o relație de lungă durată. Dacă rezultatul este unul impar, adică se termină cu 1, 3, 5, 7 sau 9, atunci relația e sortită eșecului.