Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Agenție de pariuri din Gorj a fost fraudată cu zeci de mii de lei după ce mai multe persoane au speculat trecerea la Ora de Vară

in ExtraNews de
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

O agenție de pariuri din Gorj susține că a fost fraudată cu zeci de mii de lei după ce mai multe persoane au speculat trecerea la Ora de Vară și au cumpărat tichete la extragerea Loteriei din Grecia, ale cărei rezultate le știau deja.

În ziua de 26.03.2017, agenția de pariuri deținută în comuna Mușetești, județul Gorj, de unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc din România, SC Baum SRL, a căzut victimă unei fraude de ordinul a zeci de mii de lei. Un individ aflat în agenție a observat că sistemul informatic nu actualizase automat ora de vară și a plasat mai multe tichete vizând extragerile Loteriei din Grecia, după ce aflase, probabil din mediul online, rezultatele acestora. Angajata respectivei agenții a plătit apoi, fără să suspecteze nimic anormal, câștiguri de zeci de mii de lei, până la epuizarea resurselor financiare ale locației„, potrivit unui comunicat de presă al SC Baum SRL.

Reprezentanții agenției spun că pariorul respectiv și-a chemat și prietenii, astfel că, în scurt timp, 15- 20 de persoane au intrat în agenție pentru a miza pe același eveniment.

Totul a culminat cu frustrarea acestora de a nu-și putea încasa «câștigurile», fondurile agenției fiind terminate, fapt pentru care au solicitat, culmea îndrăznelii, intervenția poliției. Reprezentanții companiei SC Baum SRL au reușit să elucideze în acel moment misterul fabuloaselor câștiguri în serie de la Mușetești și a acordat, conform regulamentului de joc, cotă 1 pe respectivul eveniment. Cota 1 este interpretată prin posibilitatea pentru cei care au mizat să-și recupereze banii pariați, nu însă și presupusele câștiguri. Operatorul și-a bazat decizia pe Articolul 21 din Capitolul 12 al Regulamentului de Funcționare a Jocului de Pariuri în Cotă Fixă. SC Baum SRL se va adresa și organelor de poliție, dat fiind că multe tichete fuseseră deja plătite, ceea ce se constituie într-un evident demers de fraudare a companiei de către respectivii indivizi„, potrivit sursei citate.

Compania spune că poate demonstra frauda prin ora de pe tichetele de joc emise, care sunt ulterioare efectuării extragerii din Grecia, precum și prin înregistrările camerelor de supraveghere din agenția de la Mușețești.


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Loading...

Ultimile din

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS