Adelina Pestriţu vorbeşte despre intervenţiile ei estetice. Câte operaţii şi-a făcut, de fapt

in Monden de

Adelina Pestriţu este adepta operaţiilor estetice şi le recomandă cu tărie tuturor celor care au nevoie de ele. Bruneta a simţit şi ea nevoia de a schimba câte ceva la aspectul ei fizic şi a început cu nasul, pe care l-a micşorat în urmă cu patru ani. Recent, fosta prezentatoare

TV şi-a mărit şi buzele cu acid hialuronic, dar şi sânii. Deşi, până nu demult, era considerată posesoarea unuia dintre cele mai frumoase busturi naturale din showbiz, Adelina a simţit nevoia unui upgrade şi, în luna aprilie, şi-a pus silicoane.

În rest, spune ea, totul e de la Mama Natură. „Pe mine m-a înzestrat Dumnezeu cu sprâncene stufoase şi păr des. Mă pensez, dar puţin, cât să pară îngrijite. La nas am făcut o operaţie în urmă cu 4 ani. Şi înainte era potrivit fizionomiei mele, dar cu trecerea timpului vrem să facem îmbunătăţiri. Când e cazul, recomand.

Dacă ţi-ai creat în jurul felului în care arăţi sau dacă te nemulţumeşte ceva la tine, e necesat şi recomandat să recurgi la această metodă. Faţete nu am, dar nu am cum să demonstrez lucrul ăsta.

Am făcut o albire acum mult timp, dar nu vreau să mai repet, pentru că se cam strică smalţul”, a mărturisit bruneta, la Antena Stars. sursa:libertatea.ro