„A ajuns pe această planetă de doar câteva minute şi deja s-a săturat“. Imaginea cu un bebeluş „furios“ face senzaţie

in Diverse de
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

O fotografie realizată imediat după o naştere face deliciul internauţilor din toată lumea graţie expresiei afişate de bebeluş, care pare foarte nemulţumit.

Isabela Pereira de Jesus s-a născut pe 13 februarie în Rio de Janeiro, Brazilia, iar un instantaneu cu micuţa, publicat recent de familie, face înconjurul lumii. Chipul fetiţei este încruntat şi aminteşte de cel al regretatei pisici morocănoase, cunoscută drept „Grumpy Cat“. „A făcut ochii mari, dar nu a scos niciun sunet.

Doctorul chiar a fost nevoit să spună: «Plângi, Isa!»“, a povestit Rodrigo Kunstmann, fotograful angajat de familia micuţei pentru a documenta în imagini venirea ei pe lume, notează New York Post. „A afişat acea expresie deosebit de serioasă şi a început să plângă abia după ce a fost tăiat cordonul ombilical“, a mai spus fotograful. În general, medicii se asigură ca nou-născuţii să plângă imediat după naştere pentru a verifica dacă plămânii lor funcţionează corespunzător, dar şi pentru a elimina lichidele din corp.

Micuţa a început să plângă abia după ce a fost tăiat cordonul ombilical FOTO Rodrigo Kunstmann Internetul a luat-o pur şi simplu razna la vederea imaginii savuroase, în timp ce mama copilei s-a declarat mândră. „Fetiţa mea s-a născut o curajoasă. E deja o memă. Afişează aceeaşi expresie şi când o alăptez sau îi schimb scutecele. Are personalitate!“ Internauţii s-au întrecut în glumiţe pe seama micuţei: „Sărăcuţa. A ajuns pe această planetă de doar câteva minute şi deja s-a săturat“, „Dacă privirea ar putea ucide… ochii ei sunt ca nişte pumnale“, „Mutra pe care o faci când te reîncarnezi: «La naiba! Nu din nou aici!»“.


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Având în vedere perioada critică prin care trecem cu toții, atât sanitară cât și psihologică, dar mai ales pentru că există o avalanșă de titluri alarmiste și foarte multe fake news-uri, informațiile legate de criza provocată de coronavirus sunt prezentate în fluxul nostru doar din surse oficiale sau după ce au fost documentate și atent verificate. De asemenea, siteul ExtraNews.ro este partener al uneia dintre cele mai mari agentii de presa din Romania, News.ro . Ne puteți contacta aici.


Loading...