Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

„A ajuns lângă femeia pe care a iubit-o ca pe ochii lui”. Doi copii din Olt au rămas orfani, după ce părinții lor s-au stins din viață la doi ani distanță

in Diverse de

Doi copii din Olt au rămas orfani, după ce ambii părinți au murit, la doar doi ani distanță unul de altul. Femeia a decedat, după ce l-a născut pe cel de-al doilea copil, din cauza neglijenței de care au dat dovadă medicii. doi ani unul de altul. În momentul în care și-a pierdut viața, Cristina avea doar 29 de ani și se bucura că născuse cel de-al doilea copil.

Doi copii din Olt și-au pierdut ambii părinți, la doi ani distanță

Cristina născuse cu doar câteva zile înainte de Crăciun și, la 29 de ani, își aducea pe lume cel de-al doilea copil, un băiat.

Familia locuia în Corabia, județul Olt și se bucura de cele mai frumoase momente. După doar câteva ore de la naștere, însă, femeia a început să se simtă din ce în ce mai rău.Bărbatul povestea, la acea vreme, că soția lui fusese chemată la spital, pentru a se interna, cu opt zile mai devreme decât era termenul. După ce i s-au administrat două fiole de calciu, lucrurile au început să se înrăutățească.

„Am vorbit cu ea la telefon, pe Facebook, pe cameră, avea perfuzii, mi-a spus că i s-a băgat calciu, că au început să o ia durerile mai tare şi, ultima dată când am vorbit cu ea, la 5.45, a mers la baie, a eliminat o baltă de sânge. Asistenta i-a spus, atunci, că e placentă. Nu am mai vorbit cu ea de la 5.45, iar la, 5.35, a născut. A născut natural”, a povestit acesta, conform observatornews.ro.

După doar câteva ore, Cristina a început să se simtă și mai rău. Abia după opt ore de când a născut, a fost trimisă la un alt spital, doar că, în ambulanță, a intrat în stop cardio-respirator și nu s-a mai putut face nimic pentru aceasta.

„După operație, trebuia să stea la terapie intensivă, pentru a i se pune un ventilator, dar mi s-a spus cu toate locurile erau ocupate. Deci, a stat fără ventilator, fără nimic, s-a pierdut mult timp chemând un doctor chirurg de acasă, deși exista un medic în spital”, a mai spus acesta.

Ionuț a murit la doar doi ani distanță

Ionuț a avut grijă de cei doi copii pe care el și Cristina îi aveu împreună și a încercat ca lipsa mamei lor să fie simțită cât mai puțin. În ciuda eforturilor sale, micuții au rămas orfani de ambii părinți, căci Ionuț a făcut infarct.

Ionuț a primit zeci de mesaje de condolențe, inclusiv din partea colegilor militari ai săi. Toți apropiații știu cât de mult își iubea acesta copiii și soția și susțin că, acum, se vor reuni pentru totdeauna.

 

Ultimile din

Mergi la SUS