Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

4 zodii de femei care sunt îngeri păzitori

in Diverse de

Blande si bune, destepte si intelegatoare, gospodine si iubitoare. Vorbim despre femeile care au cu adevarat un suflet de inger si pe care ti le-ai dori oricand prin preajma. Dar cum le recunosti?

Iata care sunt zodiile care dau cele mai bune femei cu putinta:

SAGETATOR

Este independenta, optimista si crede ca sinceritatea este cea mai buna politica. Nu isi plânge de mila si zâmbeste aproape non stop. Prietenoasa si spontana, este foarte pasionala si ii place afectiunea.

Vede mereu partea buna din oameni

Cand toti iti vor spune despre cineva ca este un ratat si un idiot, femeia Sagetator este singura care contesta afirmatiile. De ce? Pentru ca femeia Sagetator are capacitatea speciala de a vedea ceea ce este mai bun intr-o persoana.

Ochiul femeii Sagetator vede acolo unde altii nu vad. Ofera ajutor, neconditionat

Daca cineva vine si cere ajutorul, nu o sa fie dezamagit niciodata. Femeia Sagetator este mereu dispusa sa ofere ajutor. Neconditionat. Oricine şi-o doreşte alături pentru că este diplomată, directă atunci când o cere situaţia şi, de asemenea, un bun psiholog.

GEMENI

Femeia Gemeni are un spirit si o inima generoasa. Este mereu inconjurata de prieteni si cauta un barbat original si ocupat, cate sa-i permita sa-si pastreze libertatea. Este distractiva, isteata, iubitoare si vesnic curioasa. Se descurca foarte bine cu impartirea responsabilitatilor din cariera, familie si casa.

Pesti

Calma si linistita, nativa acestei zodii e aproape incapabila sa faca vreun rau. La fel ca si femeia, Rac este dragastoasa si sufletista, miloasa, generoasa. Vrea ca relatia cu partenerul sa fie una plina de magie si de mister si isi va trata sotul cu foarte multa dragoste si devotament.

Este feminina, buna la suflet si blanda, o adevarata incantare pentru partenerul sau de viata care se va mandri cu ea la orice pas.

RAC

Este blânda si grijulie, cu un simt al umorului foarte dezvoltat si o inima mare. Cauta stabilitate si este pregatita pentru absolut orice timp de urgenta. Pastreaza absolut orice are o importanta cât de mica, de la poze, la servetelul cu care iubitul ei s-a sters la gura atunci când i-a gatit prima data.

Ultimile din

Mergi la SUS