37.330 de euro pentru o singura masa!? Cu asta s-a laudat un ospatar pe net. Cine e vedeta

in Monden de

37.330 de euro pentru o singura masa! Si nu orice masa, ci cea luata de superstarurile din fotbal la un restaurant din Ibiza – cu asta s-a laudat un ospatar pe net.

O poza cu o nota de plata uriasa, de 37.330 de euro, s-a raspandit sambata pe net, dupa ce ospatarul s-a laudat ca i-a servit la masa pe Messi, Suarez, Fabregas si pe sotiile acestora.

621 de euro pentru 27 de pizza, 112 euro pentru 7 burgeri, 4 cosuri cu fructe de 1000 de euro, 41 de sticle de sampanie, cu un pret total de 24.600 de euro, plus taxe de peste 6000 euro – asta ar fi fost meniul cerut de fotbalisti, la masa lui Messi.

Dupa o zi in care lumea s-a mirat pe net de opulenta din Ibiza, astazi a venit si reactia lui Messi, printr-un mesaj postat pe Instagram.

„Hahaha ce porcarii. Ce mod de a inventa lucruri. Numai minciuni. Dar cel mai amuzant e ca lumea chiar crede.”, a scris Messi pe contul sau de socializare.

Leo Messi e in vacanta, alaturi de cei mai buni prieteni, iar pe 30 iunie va avea nunta cu Antonella, iubita lui din liceu, cu care are doi copii.