Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Vești excelente pentru elevi! Încă o zi liberă și vacanță prelungită

in ExtraNews de
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

VACANȚA DE PAȘTI. Ministerul Educației a precizat, într-un răspuns pentru Libertatea, că ziua de 18 aprilie este liberă pentru elevi și profesori.

„În conformitate cu prevederile contractului colectiv de muncă din învățământul preuniversitar, în data de 18 aprilie (a treia zi de Paști), personalul didactic din învățământul preuniversitar beneficiază de zi liberă. Prin urmare, dacă respectiva zi este liberă pentru profesori, este liberă și pentru elevi. Informația a fost comunicată școlilor înca de anul trecut, imediat după aprobarea structurii anului școlar 2016-2017”.

VACANȚA DE PAȘTI. Elevii vor avea o vacanță prelungită care va începe de sâmbătă, 15 aprilie, și se va încheia marți, 2 mai, zi în care elevii se vor întoarce la școală.


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Având în vedere perioada critică prin care trecem cu toții, atât sanitară cât și psihologică, dar mai ales pentru că există o avalanșă de titluri alarmiste și foarte multe fake news-uri, informațiile legate de criza provocată de coronavirus sunt prezentate în fluxul nostru doar din surse oficiale sau după ce au fost documentate și atent verificate. De asemenea, siteul ExtraNews.ro este partener al uneia dintre cele mai mari agentii de presa din Romania, News.ro . Ne puteți contacta aici.


Loading...

Ultimile din

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS