Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

O familie si-a parlit porcul pe trotuar, intr-o zona centrala a orasului Galati, spre indignarea trecatorilor care au anuntat autoritatile

in ExtraNews de

O familie din Galati si-a parlit, miercuri seara, porcul pe trotuar, intr-o zona centrala a orasului Galati, spre indignarea trecatorilor care au postat imaginile pe internet si au sesizat Politia Locala, in acest caz, o femeie, in varsta de 50 de ani, fiind amendata cu 200 de lei pentru ca a gatit pe domeniul public.

In imaginile aparute pe internet se poate observa cum pe trotuar, in fata unei case, la intersectia strazilor Garii si Al. I. Cuza, un barbat parleste porcul, la intrega scena asistand inca trei persoane, iar la un moment dat isi face aparitia si un copil.

Indignat de cele vazute, un trecator a sesizat Politia Locala.

„In acest caz politistii din cadrul Sectiei nr.1 Politie Locala Galati au aplicat, conform HCL307/2006, o sanctiune contraventionala in suma de 200 lei, pentru gatirea pe domeniul public. Persoana sanctionata este numita M.C., in varsta de 50 ani, din Galati”, a declarat purtatorul de cuvant al Politie Locale, Aurelia Bogatu.

Ea a adaugat ca toti cei care intentioneaza sa foloseasca domeniul public pentru activitati gospodaresti sau altele care incalca normele de civilizatie vor fi sanctionati.

Ultimile din

Mergi la SUS