Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Mamă a doi copii, cu o familie ce trăiește în condiții materiale modeste a primit o diplomă de la Poliţie după ce a găsit o geantă cu 16.000 de euro și a predat-o

in Educational de

O femeie din Argeș, mamă a doi copii, a primit o diplomă de la Poliție după ce a găsit o geantă cu 16.000 de euro și a predat-o.

Femeia, angajată a unui restaurant din Argeș, a găsit în local geanta cu 16.000 de euro pe care o tânără din Brăila, care se întorcea din Italia, o uitase atunci când a fost la restaurant pentru a mânca scrie observator.tv

Fără să stea pe gânduri, angajat și-a anunțat șefa și apoi Poliția, iar geanta cu suma uriașă de bani s-a întors la tânăra care o uitase.

„Alaltăieri, polițiștii Secție de Poliție Rurală Drăganu, județul Argeș, au primit un apel de la angajata unui local din județ. Femeia, de 45 de ani, mamă a doi copii, cu o familie ce trăiește în condiții materiale modeste, a povestit polițiștilor cum a găsit, în restaurantul unde lucra, o geantă uitată de o clientă.

În cursul zilei, poposise la local o femeie și un bărbat, care veneau din Italia, cu o mașină cu numere italiene. După ce au luat masa, cei doi au plecat, dar tânăra, de 23 de ani, din Brăila, și-a uitat geanta.

Angajata a observat și, împreună cu patroana localului, a sunat la poliție.

Polițiștii, care în urmă cu puțin timp au acționat la un eveniment rutier, au intervenit în urma apelului, la localul de unde s-a primit apelul despre geanta uitată.

Găsind actul de identitate al femeii din Brăila, au luat legătura cu colegii de acolo, care mers la adresa de domiciliu. Acasă, au găsit–o pe mama tinerei, care i-a pus în legătură.

Astfel, tânăra, în mai puțin de două ore, a recuperat geanta cu 16.000 de euro.

Felicităm angajata restaurantul. Colegii noștii i-au oferit o DIPLOMĂ DE MERIT ÎN SEMN DE RECUNOAȘTERE A CALITĂȚII MORALE”, se arată într-o postare pe Facebook a Poliției Române.

https://www.facebook.com/PolitiaRomanawww.politiaromana.ro/posts/1476538482457381

Ultimile din

Mergi la SUS