Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Avea doar 24 de ani – toată viața înainte. A murit la o lună după ce a născut. Evitați aceste tipuri de pastile, extrem de populare în ziua de azi!

in Diverse de

Avea doar 24 de ani – toată viața înainte. Născuse fără niciun fel de problemă, însă așa cum se întâmplă cu multe femei, Lucero Priscila a fost lovită de teribila depresie postnatală.

A murit la o lună după ce a născut

Nu era deloc mulțumită de felul în care arăta după naștere și a vrut să revină la silueta ei inițială. Se simțea urâtă, inutilă, de evitat.

Își alăpta copilul cu durere gândindu-se că poate dacă nu ar fi născut viața ei ar fi fost mai fericită. Era, evident, într-o stare acută de depresie.

Femeia a cumpărat niște pastile de slăbit de pe Internet ca să scape de toate gândurile rele.

La scurt timp după administrarea acestora, în câteva zile, a început să aibă dureri de cap. După 3 săptămâni a intrat în comă și a fost dusă la un spital din Nuevo Leon, Mexic.

Medicii au observat ceva incredibil: creierul femeii era inflamat din cauza pastilelor de slăbit și avea insuficiență respiratorie.

Doctorii au încercat să facă tot posibilul să o readucă la viața, însă nicio șansă.

Procurorul care investighează acest caz a ajuns la concluzia că site-ul de pe care și-a luat Lucero medicamentele nu oferea informații reale despre ingredientele acestora.

Pe site scria că pastilele conțin ingrediente naturale, însă ele erau pline de toxine care puneau în pericol viața bebelușului, prin alăptare.

Mai mult, acele pastile sunt interzise din anul 2014. Sursa: Teotrandafir.ro

Ultimile din

Mergi la SUS